Vanhempien Akatemia Tapahtumat
Vanhempien Akatemia

19.3.
Ajankohtaista Vanhempien Akatemia

Voimavaroja vanhemmuuteen 19.3.2018

Aika:19.3.2018 17:30 - 19:30

Tapahtumapaikka: Nuorten Ystävien keskustoimisto, Torikatu 28, Oulu

Yhteystiedot: Lisätietoa ja ilmoittautumiset 15.3.2018 mennessä: paivi.nikula-vaisanen@nuortenystavat.fi

Mitä kuuluu jaksamisellesi vanhempana? Onko puhti välillä vähissä? Haluaisitko arkeesi ja lähi-ihmissuhteisiisi enemmän iloa ja läsnäoloa?


Lapsiperheessä tulee arjen tilanteita, jolloin vanhempana voi tuntea itsensä riittämättömäksi ja väsyneeksi: on sairastelua, riitelyä, tiukkoja keskusteluja rajojen asettamisesta. Pienten lasten kanssa on yöllisiä heräämisiä, nuoren kanssa haastavia neuvotteluja siitä, mitä saa ja mitä ei voi tehdä. On myös sellaisia hetkiä, jolloin voi iloita ja nauttia vanhemmuudesta täysin siemauksin.


Arki sekä vie että tuo voimavaroja ja oman jaksamisen kannalta on tärkeää oppia löytämään tasapaino näiden välille. Vanhemman on tärkeä huolehtia itsestään ja jaksamisestaan, sillä kun itse voi hyvin, paljon todennäköisemmin myös lapsi ja siten myös koko perhe voi hyvin. 


Vanhempien Akatemia® järjestää ryhmän, jonka työpajoissa on tarkoitus lisätä voimavaroja arkeen. Ensimmäisellä tapaamiskerralla teemme kehonhahmottamisharjoitteen ja suunnittelemme kevään 4 tapaamisen sisältöä. Mitä haluaisit ja tuntisit tarvitsevasi kerätäksesi puhtia arkeen? Olisiko se vaikkapa hot-joogaa, tai mindfulness-harjoitteita? Jos sinulla on ajatus jostain muusta, tuo ideoita tullessasi.


Lisätietoa ja ilmoittautumiset 15.3.2018 mennessä: paivi.nikula-vaisanen@nuortenystavat.fi