Ajankohtaista

15.4.
Ajankohtaista

Auta ottamaan digiloikka ja lahjoita!

 

Auta ottamaan digiloikka ja lahjoita rahaa, älylaite tai tietokone. Autat apua tarvitsevaa nuorta opiskelemaan, kuntoutumaan ja pysymään osallisena yhteiskunnan toimintaan koronakriisin aikana.

Nuorten Ystävien toiminnan piirissä on kymmeniä nuoria ja nuoria aikuisia, joilla ei ole minkäänlaista älylaitetta käytettävissään. Laitteen puuttuminen estää osallistumisen etäopiskeluun, etäkuntoutukseen ja muuhun yhteydenpitoon poikkeusoloissa. Nämä nuoret ja aikuiset ovat vähävaraisia ja heillä on erilaisia haasteita elämässään. Elämää kaventavat mielenterveyden haasteet, oppimisvaikeudet ja sosiaalisten verkostojen puute. Heiltä puuttuvat yhdenvertaiset toimimisen mahdollisuudet, koska arjen tärkeät toiminnot ovat siirtyneet verkkoon.

Tällä hetkellä monella on vaikeuksia suorittaa opintojaan, sillä opiskelu ei onnistu ilman tietokonetta eikä kouluilla ja oppilaitoksilla ole riittävästi laitteita lainattavaksi. Osa kuntoutuspalveluista toteutetaan tällä hetkellä etänä, eikä niihinkään osallistuminen onnistu aina ilman älylaitetta. Erilaiset kohtaamispaikat ja valmennuspajat toimivat virtuaalisesti.

Nuorten Ystävät on hankkinut koronakriisin aikana toiminamme piirissä oleville nuorille tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia. Niitä tarvitaan kuitenkin kymmeniä lisää! Auta nuoriamme ottamaan digiloikka ja lahjoita rahaa, älylaite tai tietokone. Autat apua tarvitsevaa opiskelemaan, kuntoutumaan ja pysymään osallisena yhteiskunnan toimintaan koronakriisinkin aikana.

Näin lahjoitat!

Rahalahjoituksilla hankimme älylaitteita ja toimitamme ne viipymättä niitä tarvitseville. Otamme vastaan myös käytettyjä mutta toimivia älypuhelimia, tabletteja tai tietokoneita. Nuorten Ystävät huolehtii, että avun saaja perehdytetään laitteen käyttöön.

Lahjoitustili:
FI13 1107 3000 6608 07 viite: Digiloikka

Jos lahjoitat älylaitteen, ota yhteyttä järjestösuunnittelija Lassi Kangasluomaan
lassi.kangasluoma@nuortenystavat.fi tai 044 7341 516 niin sovitaan, miten laitteen toimittaminen helpoiten onnistuu.