NY työnantajana

NY työnantajana

NY työnantajanaMeillä työskentelee yli 600 kokenutta ja osaavaa sote-alan ammattilaista 40 yksikössä 17 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Huolehdimme henkilöstömme motivaatiosta ja osaamisesta jatkuvalla koulutuksella.

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme voi kehittää omaa osaamistaan sekä ottaa haltuun uusia työskentelymenetelmiä, joilla edistämme asiakkaidemme arjen sujuvuutta ja palveluidemme vaikuttavuutta.

Me tarjoamme vetovoimaisen työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät. Työmme perustuu yhdessä luomiimme toimintaperiaatteisiin, joita kutsumme Arjen kivijalaksi. Sitoudumme asiakkaisiimme ja heidän arkeensa. Huolehdimme, että työhyvinvointi, työturvallisuus ja tietoturva toteutuvat jokaisen työssä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tarjoamme henkilöstöllemme:

  • kattavan työterveyshuollon
  • liikunta- ja kulttuurisetelit
  • monipuoliset talon sisäiset koulutukset. Kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi ja jakamaan osaamistasi myös muille
  • mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen

Meillä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta sekä yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta.

Työhönvalmentaja lähellä ihmistä

Työhönvalmentaja Tarja Ervasti

Tällä työllä on merkitystä

Ohjaaja Maija Kohvakka

Palaset loksahtivat kohdalleen

Vahtimestari Sami Ojala

Omalla esimerkillä on suuri vaikutus

Kouluohjaaja Matti Haapalainen

Sitoudumme asiakkaisiimme ja heidän arkeensa

Erityisohjaajat Nelli Roponen ja Marleena Hiltunen