Aikuisten tehostettu palveluasuminen

Nuutinranta

Muurame

Nuutinranta, Muurame

Nuutinranta on Muuramessa sijaitseva 11-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille ja ikääntyville kehitysvammaisille henkilöille.

Huolehdimme asukkaidemme kuntouttavasta arjesta antamalla ympärivuorokautisen huolenpidon, ohjauksen ja avun. Päivisin Nuutinrannan asukkaat osallistuvat yksilöllisen viikko-ohjelman mukaisiin toimintoihin, kuten työ- ja päivätoimintaan. Illat täyttyvät vapaa-ajasta ja harrastuksista. Talon nurkalta pääsee lenkkeilemään luontopolulle ja yleinen uimaranta näkyy heti kotioveltamme. Monipuolisuutta ja vaihtelua arkeen tuo aktiivinen osallistumisemme retkille ja erilaisiin tapahtumiin.

Yksi Nuutinrannan asunnoista on intervalliasukkaiden käytössä.

Tuettu asuminen

Tuettu asuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat säännöllistä huolenpitoa, toimintakyvyn aktivointia ja ylläpitoa sekä kuntoutusta asuakseen itsenäisesti omassa kodissaan.

Tuemme asiakkaitamme harjoittelemaan päivittäisiä toimintoja, käyttämään kodin ulkopuolisia palveluja sekä löytämään mahdollisuuksia virikkeelliseen vapaa-aikaan. Ohjaamme asiakkaitamme kuntoutumisen myötä myös eteenpäin työelämään tai opiskelemaan.