Työhönvalmennus

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksella edistämme tukea tarvitsevien työnhaku- ja opiskeluvalmiuksia sekä pääsyä palkkatyöhön avoimille työmarkkinoille. Työhönvalmennuksemme lähtökohtana on asiakkaiden elämänhallinnan, hyvinvoinnin, sosiaalisen osallisuuden ja työelämävalmiuksien parantaminen sekä työllistyminen ja kouluttautuminen.

Työhönvalmennuksessa sovellamme tuetun työllistymisen menetelmää (Supported Employment), joka antaa yksilöllisen tuen suoraan työ- tai opiskelupaikalle. Työllistymistavoitteen lisäksi keskeisiä toimintaperiaatteita ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus yksilöllisessä työllistymisessä ja kiinteä yhteistyö työnantajien kanssa.

Työetsivä

Työetsivä-toiminta tukee työelämäosallisuutta. Toiminnassa etsimme ja räätälöimme töitä työnhakijoille, joilla jokin sairaus tai vamma vaikeuttaa työllistymistä.

Tuettua työllistymistä maahanmuuttajille

Tuettua työllistymistä maahanmuuttajille -hanke tarjoaa yksilöllistä ja pitkäkestoista työhönvalmennusta ulkomaalaistaustaisille TE-toimiston asiakkaille. Tavoitteena on rakentaa yksilöllinen polku kohti avoimia työmarkkinoita.

Taidot käyttöön

Taidot käyttöön -palvelu on tarkoitettu sinulle yli 30-vuotias, joka tarvitset yksilöllistä ja tuloksellista valmennusta työllistyäksesi työkokeilun kautta.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!