Vanhempien Akatemia
Perheille suunnattu toiminta

Perheille suunnattu toiminta

Perheliikuntakurssi vanhemmille ja alakouluikäisille lapsille


Perheliikuntakurssi on suunnattu vanhemmille ja heidän alakouluikäisille lapsilleen. Kurssin tavoitteena on tarjota monipuolista, mukavaa ja sopivasti pienen hien pintaan nostattavaa liikuntaa vanhemmille ja heidän alakouluikäisille lapsilleen. Kurssille ovat tervetulleita kaikki oululaiset perheet, jotka ovat kiinnostuneita perheen kanssa yhdessä liikkumisesta. Aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita aikuisille eikä lapsille, liikkua voi omien voimiensa ja kykyjensä mukaan.

Perheliikuntaryhmä kokoontuu kerran viikossa sunnuntaisin. Ryhmässä viihdytään monipuolisesti erilaisten liikunnallisten toimintojen parissa. Perheliikuntakurssi on osallistujille maksuton.

Tapahtumakalenterista löytyy tietoa tulevista Perheliikuntakursseista.

Teemaliikuntakurssi vanhemmille ja yläkouluikäisille nuorille

Teemaliikuntakurssi on suunnattu vanhemmille ja heidän yläkouluikäisille nuorilleen. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua neljään mielenkiintoiseen ja hauskaan liikuntalajiin. Tavoitteena on, että osallistujat saavat positiivisia ja mukavia kokemuksia ohjatusta liikunnasta ja ryhmässä toimimisesta ja löytävät mahdollisesti sellaisen liikuntalajin, jonka parissa voisivat viihtyä jatkossakin.

Kursseille ovat tervetulleita kaikki Oulun alueen nuoret ja vanhemmat, jotka ovat kiinnostuneita liikkumisesta ja uusiin lajeihin tutustumisesta. Aikuinen voi osallistua kurssille myös oman kummilapsensa tai muun läheisen nuoren kanssa. Aikaisempaa liikuntataustaa ei tarvita aikuisilla eikä nuorilla, osallistua voi omien voimiensa ja kykyjensä mukaan. Nimensä mukaisesti kurssin liikun­talajit vaihtelevat vuodenaikojen ja osallistujien toiveiden mukaisesti.

Teemaliikuntakurssi on osallistujille maksuton. Tapahtumakalenterista löytyy tietoa tulevista Teemaliikuntakursseista.

Teatteria, teatteria! -kurssi perheille

Kiinnostaako kurkistaa kulisseihin, saada kokemus esityksen tekemisen prosessista ja näyttämölle astumisesta? Vanhempien Akatemia järjestää yhteistyössä Oulun kaupunginteatterin kanssa perheille suunnatun sukelluksen teatterin maailmaan.Mukaan toivotaan isiä ja äitejä ja perheen yli 9-vuotiaita lapsia.

Vetäjinä toimivat Oulun kaupunginteatterista dramaturgi Jukka Heinänen ja ohjaaja Heta Haanperä. Teatteria, teatteria! on osallistujille maksuton.

Tapahtumakalenterista löytyy tietoa tulevista Teatteria -kursseista.

Retket ja tapahtumat

Vanhempien Akatemia järjestää Oulun alueen lapsiperheille retkiä ja tapahtumia mm. kesäkuussa tehdään perheiden kanssa kesäretki Hailuotoon.