Tuuli Kalliainen

eKlubitalon ohjaaja

Kirjoitettu
21.10.2020

Verkko suhisten täydellä tohinalla

Kun noin viikko sitten aloitin työni eKlubitalojen ohjaajana, olin huuli pyöreänä kaikesta siitä toiminnasta, mitä klubitaloilla järjestetään. Vakuuttunein olin eKlubitalojen laajasta toiminnasta ja siitä, miten toiminta oli saatu keväällä hyvin käyntiin lyhyellä varoajalla. Täällähän ollaan vuorovaikutuksessa verkko suhisten täydellä tohinalla. Tähän mennessä olen päässyt tutustumaan jäseniin etäyhteyksien kautta, sillä teen töitä kotoa käsin. Mukava ilmapiiri välittyy onneksi myös ruudun kautta.

Työssäni eKlubitalojen ohjaajana tulen pyörimään e-ryhmissä sekä tekemään erilaisia videomateriaaleja klubitalojen käytettäväksi. Tarvitsisin videoon materiaaliksi myös jäsenten tuotoksia: kuvia, videoita, ideoita, hyviä sanoja klubitalojen toiminnasta. Mielestäni on tärkeää, että jäsenten kädenjälki näkyy lopputuloksessa. Suunnittelupalaveri on suunnitteilla, mutta jos kiinnostuit jo nyt, tämän tekstin lopusta löydät yhteystietoni.

Koulutukseltani olen filosofian maisteri kirjallisuuden oppiaineesta. Lisäksi olen käynyt kirjallisuusterapiaohjaajan opinnot ja tällä hetkellä opiskelen ensimmäistä vuotta sosionomiksi. Työhistoriassani olen toiminut muun muassa järjestötyöntekijänä, henkilökohtaisena avustajana, kulttuurialan harjoittelijana ja tarjoilijana. Sydäntäni lähellä ovat taide ja kulttuuri, sulkapallon pelaaminen ja koirani Edla.

Nelson Mandela on joskus todennut: ”It always seems impossible, until it’s done”. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaa, että asia vaikuttaa aina mahdottomalta, kunnes se on tehty. Uskon, että tulen selviämään työstäni Nuorten Ystävillä hyvin, ja uskon, että tulemme selviämään tästä vallitsevasta tilanteesta. Jotain hyvääkin se nimittäin on tuonut, kuten vaikkapa eklubitalotoiminnan, joka on tullut jäädäkseen.

Tässä työssä haluan päästä oppimaan lisää videoiden teosta. Jonkin verran kokemusta minulla jo on, mutta varmasti sitä enemmän opittavaa. Lisäksi haluan päästä tutustumaan mahdollisimman paljon jäseniin ja työntekijöihin, kuunnella heidän ilojaan ja murheitaan. Haluan ottaa lyhyestä ajastani tässä työssä kaiken irti ja saada mahdollisimman paljon hyvää aikaiseksi.

Työsuhteeni kestää tämän vuoden loppuun saakka. Minut tavoitat sähköpostitse osoitteesta tuuli.kalliainen@nuortenystavat.fi ja numerosta 044 428 7506.

Toivotan kaikille teille oikein mukavaa syksyä – törmäillään verkossa!

Jaa blogikirjoitus