Tönäri

Kirjoitettu
07.03.2022

10 Hyvää tekoa -kampanja

Tiesitkö, että tutkimuksien mukaan auttaminen aktivoi ihmisten aivoissa motivaatioon ja mielihyvään liittyviä aivokeskuksia ja että aivoissa on runsaasti mekanismeja, jotka tukevat toisten auttamista. Olipa auttamisen takana biologinen tarve tai jokin muu, auttaminen kannattaa aina.


Nuorten Ystävät täyttää tänä vuonna arvostettavat 115-vuotta. Perustamisestaan lähtien järjestö on tehnyt työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Halu auttaa on ikään kuin kirjoitettu Nuorten Ystävien dna:han.


Juhlavuottaan viettävät tänä vuonna myös Nuorten Ystävien klubitalot, kynttilöitä synttärikakkuun laitetaan jo vajaa tusina! Ny Klubitalot Pönkkä, Tönäri ja Roihula ovat tehneet arvokasta ja hyvää työtä kolmella paikkakunnalla 10 vuoden ajan. Vuosikymmeneen mahtuu paljon monenlaista, niin iloa, surua, onnistumisia, haasteita ja kaikkea siltä ja väliltä. Mutta jos yksi asia pitäisi nostaa kaiken edelle, on selkeä valinta. Suurin ja kuvaavin voima ja motivaatio klubitalon arjessa on toisten auttaminen.


Juhlavuoden kunniaksi toteutamme klubitalojemme yhteisen 10 hyvää tekoa -kampanjan vuoden 2022 aikana. Kampanjan aikana klubitalomme jäsenet sekä työntekijät suunnittelevat sekä toteuttavat hyviä tekoja vaihteleville kohderyhmille.


 

Jaa blogikirjoitus