NY Klubitalot

Kirjoitettu
21.06.2022

10 hyvää tekoa - Klubitalojen juhlavuoden kampanja

 Nuorten Ystävien Klubitalot Pönkkä, Tönäri ja Roihula ovat tehneet arvokasta ja hyvää työtä kolmella paikkakunnalla 10 vuoden ajan. Vuosikymmeneen mahtuu paljon monenlaista, niin iloa, surua, onnistumisia, haasteita ja kaikkea siltä ja väliltä, mutta jos yksi asia pitäisi nostaa kaiken edelle, on selkeä valinta. Suurin ja kuvaavin voima ja motivaatio klubitalon arjessa on toisten auttaminen. Juhlavuoden kunniaksi klubitalot toteuttavat yhteisen 10 hyvää tekoa -kampanjan vuoden 2022 aikana. Kampanjan aikana klubitalojemme jäsenet sekä työntekijät suunnittelevat sekä toteuttavat hyviä tekoja vaihteleville kohderyhmille.


10 hyvää tekoa starttasi maaliskuussa, kun Roihula nikkaroi eläinystävillemme uusia koteja eli linnunpönttöjä. Huhtikuussa Pönkkä viihdytti ikäihmisiä wappujuhlien merkeissä Salonkartanossa ja toukokuussa Kajaanin kadut siistiytyivät, kun Tönäri pääsi roskienkeruuseen. Kesäkuun hyvänä tekona Roihula askarteli kesätoivotuksia Esperikodin asukkaille. Nähtäväksi jää millaisia hyviä tekoja NY klubitaloilla on taskussaan loppuvuotta ajatellen!


N:o 1 - Maaliskuu


 


Maaliskuun hyvänä tekona Klubitalo Roihulan väki ripusti linnunpönttöjä Roihulan lähiympäristöön. Kevään aikana olemme seurailleet milloin asukkaat saapuvat. Ikkunanpesu talkoissa emme päässeet pesemään Roihulan Neukkarin ikkunoita ulkoa päin, sillä sen läheisyydessä olevaan linnunpönttöön ennätti pesimään kirjosieppo. NY on linnuilla koti!


N:o 2 - Huhtikuu


 


Huhtikuun hyvänä tekona Klubitalo Pönkän porukka järjesti Wappu -juhlan palvelukeskus Salonkartanon ikäihmisille. Juhlassa jäsenet lausuivat runoja ja järjestivät Bingon. Lisäksi laulettiin yhteislauluja Pönkän Pumpun johdolla. Kohtaaminen tuotti hyvää mieltä ja iloa molemmin puolin.


N:o 3 - Toukokuu


 


Toukokuussa Klubitalo Tönäri valitsi hyvän teon kohteeksi luonnon! Saimme lainaan Kajaanin kaupunkilta roskapihtejä ja hyvät ohjeistukset, missä voisimme tehdä siivoustyötä luonnon ja kajaanilaisten iloksi. Näin se homma sujui iloisesti auringon paisteessa!


N:o 4 - Kesäkuu


 


Kesäkuun hyvänä tekona Klubitalo Roihulan väki ilahdutti Esperi Koti Sarkan asukkaita askartelemalla heille iloisen kesän toivotuskortteja. NY on kesään piristystä!


N:o 5 - Heinäkuu


 


Heinäkuun hyvänä tekona Klubitalo Pönkän pumppu esiintyi lapsille Hollihaan liikennepuistossa. Jäsenet lauloivat monia lastenlauluja ja lapset lähtivät reippaasti mukaan leikkimieliseen laulamiseen ja soittamiseen. Ukkonen ja vesisateet meinasivat uhata, mutta nippa nappa saimme tilaisuuden pidettyä. Tästä jäi kaikille iloinen ja hyvä mieli.


Jaa blogikirjoitus