Paikka auki Paikka auki Uutiskirje
30.1.2020

Lue viesti selaimessa 
Peruuta tilaus 

Koordinaatiotiimi auttaa ja tukee työsuhteessa

Paikka auki -ohjelmaa koordinoi sen oma koordinaatiohanke, jossa toimii viisihenkinen koordinaatiotiimi. Tiimiin kuuluvat päällikön, tutkijan ja viestintäkoordinaattorin lisäksi kaksi ohjelmakoordinaattoria, joiden tehtävänä on neuvoa, auttaa ja tukea avustusohjelmassa mukana olevia järjestöjä ja työntekijöitä.

Voit ottaa koordinaatiotiimiin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää työtehtävien sisällöstä, rekrytoinnista, perehdytyksestä, ohjauksesta, mentoroinnista, työhyvinvoinnista tai työsopimukseen liittyvistä asioista. Kannattaa myös tutustua Paikka auki -nettisivuihin ja somekanaviin, josta löytyy materiaalia työsuhteen tueksi.

Jos pienikin asia askarruttaa matkan varrella, olethan yhteydessä. Yhteystietomme löytyvät Paikka auki -verkkosivuilta.

Lue lisää

Työnantajien jatkokyselyn tulokset

Työnantajien vastausten perusteella Paikka auki -työntekijöiden työllistäminen on onnistunut hyvin ja avustusohjelma vastaa sille asetettuja tavoitteita erinomaisesti. Työntekijöiden jatkopolut ovat erittäin myönteisiä ja Paikka auki -työntekijöiden tekemän työn merkitystä pidetään järjestöjen toiminnan kannalta merkityksellisenä.

Lue lisää

Resultaten från arbetsgivar enkäten

Svaren från arbetsgivare visar att sysselsättningen av medarbetare har lyckats bra och att understödsprogrammet når utmärkt upp till de mål som satts upp för det: arbetstagarnas forsatta vägar är väldigt positiva och arbetet som Platsen är Ledig -medarbetarna har gjort anses vara betydelsefullt för organisationens verksamhet.

Läs mera

Verkkotreffeille omalta työpisteeltä

4.2. Puhetta rekrytoinnista
7.4. Avustuksen haku vuodelle 2021, mukana STEAn Sini Seemer
13.5. Työn imu, mukana Tevere Oy:n Raija Peltola

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisista aiheista, saamaan vastauksia kysymyksiin ja osallistumaan vuorovaikutteiseen keskusteluun.

Lue lisää

Osaamismerkeillä osaaminen näkyväksi

Paikka auki -ohjelman koordinaatiohanke on ottanut käyttöön Tulevaisuuden työelämätaidot -merkkiperheen. Nuorten Ystävät myöntää nyt digitaalisia osaamismerkkejä kaikille entisille ja nykyisille Paikka auki -työntekijöille. Kerrothan mahdollisuudesta Paikka auki -työntekijälle!

Lue lisää

Jatkopolut -blogisarja

Paikka auki -ohjelman yhtenä tavoitteena on edistää vaikeasti työllistyvien henkilöiden työelämävalmiuksia ja jatkotyöllistymismahdollisuuksia. Tätä tavoitetta varten työntekijän tueksi tuotettiin jatkopolkuihin keskittyvä blogisarja. Käy lukemassa ja vinkkaa tästä Paikka auki -työntekijälle!

Lue lisää

Järjestö työpaikkana ylittää odotukset

Paikka auki -työntekijöille tehdyssä kyselyssä yksi asia nousee merkittävästi; järjestö työpaikkana on erinomainen ovi työelämään. Järjestöissä osataan toimia nuorten ja osatyökykyisten kanssa tavalla, jossa inhimilliset arvot toteutuvat ja lämpö leviää työyhteisön sisälle.

Lue lisää

Verkostoitumisryhmät Facebookissa

Facebookiin on perustettu omat verkostoitumisryhmät Paikka auki -työntekijöille ja järjestöille. FB-ryhmässä voit kysyä, kommentoida tai muuten vain kertoa kokemuksistasi. Työntekijöiden ryhmään tullaan jatkossa keskittämään myös järjestöjen työpaikkailmoituksia. Liity mukaan!

Paikka auki -työntekijät
Paikka auki -järjestöt

Työntekijäkyselyn vastausprosentti huimat 69%

Loppuvuodesta 2019 toteutetun Paikka auki -työntekijäkyselyn vastausprosentti oli huimat 69%. Kiitos kaikille vastaajille. Tuloksia pääsemme lukemaan keväällä 2020.

Paikka auki -tarinoita

Paikka auki -tarinat ovat avustuksella palkattujen työntekijöiden sekä heidän työnantajiensa kokemuksia ohjelmasta.

Ohjelma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden osatyökykyisille, nuorille ja sote-järjestöille ympäri Suomen.

Lue lisää

Kasarmintie 15
90130 Oulu
puh. 044 746 2106

Yliopistonkatu 5, 7.krs
00100 Helsinki
puh. 044 744 3567
www.paikka-auki.fi/
paikkaauki@nuortenystavat.fi

Nuorten Ystävät - Huomista varten   Tuettu Veikkauksen tuotoilla