Paikka auki Paikka auki Uutiskirje
29.4.2019

Lue viesti selaimessa 
Peruuta tilaus 

Palkkaa nuori tai osatyökykyinen

STEAn uusien avustusten haku on käynnissä 31.5. asti. Kevään haussa voi hakea avustusta myös Paikka auki -työntekijän palkkaamiseen vuodelle 2020. Paikka auki -avustusohjelma vuosina 2018-2021 mahdollistaa vuosittain noin 200 osatyökykyisen tai työelämän ulkopuolella olevan nuoren työllistymisen sosiaali- ja terveysalan järjestöihin.

Lue lisää

Platsen är ledig -ansökning pågar!

Ansökning av nya STEA-understöd pågår till och med 31.5. Organisationer inom social- och hälsovårdssektorn kan ansöka understöd för att anställa en medarbetare för året 2020. Platsen är ledig understödsprogrammet för 2018-2021 möjliggör cirka 200 arbetsplatser årligen för partiellt arbetsföra personer eller ungdomar som befinner sig utanför arbetslivet. Mer information om ansökning av understödet.

Blogisarja hyvästä työstä

Blogisarjassamme puhutaan hyvästä työstä, työnantajien vastuullisuudesta ja erilaisuudesta. Tutkija Hans Mäntylä kertoo, miten hyvän työn voi tunnistaa ja tavoittaa ja miten järjestötyönantaja voi kantaa oman vastuunsa sen toteuttamisessa. Jonna Louvrier puhuu erilaisuudesta, joka voi työssä yhteisesti jaettuna kokemuksena muuntua myös voimavaraksi.

Lue lisää

Tukea jatkotyöllistymiseen

Ohjelmakoordinaattorit Anu Lappalainen ja Ira Mattila tarjoavat Paikka auki -työntekijöille henkilökohtaista apua ja vinkkejä työelämävalmiuksien ja jatkotyöllistymisen tueksi. Tuki voi olla esimerkiksi CV:n hiomista, työhakemuksen valmistelua, työhaastatteluun valmistautumista tai opintoihin hakeutumista. Ota rohkeasti yhteyttä Workplacen chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Lue lisää

Tule mukaan treffeille

Seuraavat järjestötreffit ovat Porissa, Helsingissä, Lahdessa ja Seinäjoella. Paikka auki -treffit avustuksella palkatuille työntekijöille järjestetään Joensuussa, Porissa, Mikkelissä, Lahdessa, Seinäjoella ja Kuopiossa. Ilmoittaudu mukaan! Syksyn treffipaikkakunnat ilmoitetaan myöhemmin.

Järjestötreffit

Paikka auki -treffit

Paikka auki -tarinoita

Paikka auki -tarinat ovat avustuksella palkattujen työntekijöiden sekä heidän työnantajiensa kokemuksia ohjelmasta.

Ohjelma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden osatyökykyisille, nuorille ja sote-järjestöille ympäri Suomen.

Lue lisää

Kirkastetaan mentorointia -tilaisuus

Kirkastetaan mentorointia -tilaisuus järjestetään perjantaina 13.9. klo 9-11 SOSTEn tiloissa Helsingissä. Asiantuntijana tilaisuudessa puhuu Päivi Kupias/Tevere Oy, lisäksi tilaisuudessa esitellään onnistuneita mentorointicaseja.

Lue lisää

Kasarmintie 15
90130 Oulu
puh. 044 746 2106

Yliopistonkatu 5, 7.krs
00100 Helsinki
puh. 044 744 3567
www.paikka-auki.fi/
paikkaauki@nuortenystavat.fi

Nuorten Ystävät - Huomista varten   Tuettu Veikkauksen tuotoilla