Rekisteriseloste

Rekrytointirekisteri

Tässä rekisteriselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä sinusta hakiessasi avointa työpaikkaa Nuorten Ystäviltä sekä mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Lähettämällä työpaikkahakemuksesi, hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti.

Rekisterinpitäjä
Nuorten Ystävät ry

Rekisterin nimi
Rekrytointirekisteri 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Vastaanottaa ja käsitellä työhakemuksia ja niiden liitteitä sähköisesti. 

Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää hakijoiden henkilötietoja sekä liitteissä annettuja tietoja, kuten koulutus, työkokemus, kielitaito ja IT-taidot.

Nimi
Syntymävuosi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Osoite
Ajokorttitieto

Henkilötietojen säilytysaika
Työnhakijan tiedot säilytetään Nuorten Ystävien rekrytointirekisterissä maksimissaan 24 kuukauden ajan tietojenjättöpäivästä.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterissä olevat henkilötiedot perustuvat yksinomaan hakijan itsensä sinne tallentamiin tietokenttätietoihin ja liittämiin liitteisiin. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekrytointijärjestelmä on käytössä vain Suomessa. Hakijoiden tietoja luovutetaan vain rekrytointiprosessissa mukana oleville osapuolille, kuten palkkaavalle esimiehelle ja haastattelussa avustaville. Hakijoiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Tietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Hakijoiden tietoja ei siirretä missään tapauksessa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.