Tule töihin Nuorten Ystäville

Liity joukkoomme tekemään ihmisläheistä ja vaikuttavaa työtä!

Nuorten Ystävillä työskentelee noin 130 sosiaali-, kasvatus- ja opetusalan sekä järjestötyön ammattilaista 20 eri toimipisteessä eri puolilla Suomea. Teemme joka päivä merkityksellistä työtä edistääksemme lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyvinvointia ja osallisuutta.

Lue lisää Nuorten Ystävistä työnantajana täältä sekä toiminnastamme ja sitä ohjaavista periaatteista täältä.

Nuorten Ystävien ja Oulun Diakonissalaitoksen palveluliiketoimintayhtiöt ovat muodostaneet uuden Hoivatie Oy:n. Löydät jatkossa Nuorten Ystävät ry:n työpaikat näiltä sivuilta ja uuden yhtiön avoimet työpaikat www.hoivatie.fi -sivulta. Toimintojen sulautuminen on vielä kesken, joten osa palveluliiketoiminnan avoimista työpaikoista näkyy myös näillä sivuilla.

Hoivatie, Nuorten Ystävät ry ja ODL Säätiö muodostavat vahvan yhteistyöverkoston, joka kehittää vaikuttavia sosiaalialan toimintatapoja. 

Jos olet kiinnostunut työstä Nuorten Ystävillä, mutta meillä ei juuri nyt ole avoinna sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi. Voit myös halutessasi tilata työpaikkavahdin, joka tiedottaa sinua sivuillamme avautuvista työtehtävistä.