Rekry

Palvelupäällikkö, Helsinki, Tampere tai Turku

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias organisaatio, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. Palveluja tarjoavan liiketoimintakonsernin ja yhteiskunnallista hyvää tekevän kansalaisjärjestön toiminta nivoutuvat NYllä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta pystymme kehittämään uusia toimintatapoja ja -malleja tukea tarvitsevien erityisryhmien tarpeiden mukaan.

NY työllistää runsaat 550 henkilöä yli 40 yksikössä 18 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Vuosittain toimintamme piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.


Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään tuloksellisesti valtakunnallista sosiaali- ja terveydenhuollon avopalvelujen palveluliiketoimintaa. NYn avopalveluissa työskentelee vajaat 100 kokenutta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista.

Esimiestyöskentelyn lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisesti asiakkuuksien hoitaminen, kehittäminen ja hankinta. Osaamisesi avopalveluissa tuotettavien palvelujen konseptoinnista, tuotteistamisesta ja hinnoittelusta sekä valvonnan ja kilpailutuksen vaatimuksista on vahvaa. Toimit erilaisissa yhteistyöverkostoissa kuin kala vedessä ja osaat huomioida työssäsi kunta-asiakkaidemme sekä palvelunkäyttäjäasiakkaidemme erityistarpeet. Taustasi on mahdollisesti palveluliiketoiminnassa ja kykenet suuntamaan toimintaa myös talouden tunnuslukujen ja laskelmien perusteella.

Vaatimukset: Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvien organisointitaitojen lisäksi kykyä toimia innostavana ja sitouttavana esimiehenä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asiakaspalveluasennetta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä aiempaa näyttöä menestyksellisestä johtamisesta. Kokemus toimimisesta kuntasektorin kanssa luetaan eduksesi.

Työ edellyttää matkustamista, sillä toiminta-alueesi on valtakunnallinen. Työpisteesi sijaitsee asuinpaikkakuntasi mukaan joko Helsingissä, Turussa tai Tampereella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innovatiivisen työympäristön, jossa pääset kehittämään valtakunnallista organisaatiotamme, toimintaprosessejamme sekä omaa osaamistasi.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Sähköpostiosoite: tiina.haanpaa@nuortenystavat.fi, kati.lehtola@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa toimitusjohtaja Tiina Haanpää p. 050 422 2313, tiina.haanpaa@nuortenystavat.fi ja palvelujohtaja Kati Lehtola p. 044 7341 793, kati.lehtola@nuortenystavat.fi

Työpaikkanimeke: Palvelupäällikkö
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 6.7.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot