Rekry

Ohjaaja, Työ- ja päivätoiminta, Muhos

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamatonta

OHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen työ- ja päivätoimintaan Muhokselle.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yksilöllisesti. Palvelut järjestetään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Asumispalveluidemme sitoutunut henkilökunta ylläpitää asukkaiden kuntouttavaa arkea, joka tukee heidän elämänhallintataitojen vahvistumista sekä osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.

Työ- ja päivätoiminta on monipuolista asiakkaan yksilöllisistä tavoitteista ja toiveista lähtevää toimintaa. Toiminta on suunniteltu siten, että se kehittää ja ylläpitää asiakkaan päivittäisiä elämäntaitoja, fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä sekä yksilöllisiä kommunikointikeinoja ja vuorovaikutustaitoja. Työ- ja päivätoimintoja toteutetaan ryhmämuotoisena, pienryhmämuotoisena sekä yksilöohjattuna asiakkaan tuen tarpeen mukaisesti. Työ- ja päivätoiminnassa asiakkaat osallistuvat erilaisiin ryhmiin, kuten puutyöt, elektroniikan purkaminen, kädentaidot, kiinteistöhoito, ulkotyöryhmät, eräryhmät, musiikki, liikunta, keittiö- ja kodinhoidolliset ryhmät. Muita ryhmiä ovat tieto- ja viestintätekniikan ryhmät, sosiaalisten taitojen ryhmät sekä työelämätaitojen ryhmät.

Ohjaajan tehtävä on tukea ja ohjata asiakkaita työ- ja päivätoiminnan ryhmissä tai yksilöohjauksella asiakkaalle suunniteltujen viikko-ohjelmien ja tavoitteiden mukaisesti. Työn lähtökohtana ovat osallisuutta ja työllistymistä edistävän toiminnan laatukriteerit. Työ on päivätyötä.

Tehtävä alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalta ja autismityöstä. Eduksi katsotaan ryhmänohjaustaidot sekä erilaiset työ- ja päivätoiminnan ryhmien sisältöihin liittyvät taidot. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.
Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön, haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Sähköpostiosoite: teija.kipronen@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja tehtävästä antaa 2. - 27.7.2018 rekrytointikoordinaattori Nina Suoperä p. 044 7341 872, nina.suopera@nuortenystavat.fi ja 30.7. - 3.8.2018 vastaavaa ohjaaja Teija Kipronen p. 044 7341 851, teija.kipronen@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Muhos

Työpaikkanimeke: Ohjaaja
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 5.8.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot