Rekry

Ohjaaja, sijaishuollon yksikkö Rovarinne, Rovaniemi

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa kokeutta ja periksiantamatonta

OHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteiseen sijaishuollon yksikkö Rovarinteelle Rovaniemelle.

Rovaniemellä keskustan tuntumassa sijaitseva Rovarinne on lapsille ja nuorille tarkoitettu kodinomainen sijaishuollon yksikkö. Hoito ja kasvatus perustuvat ennakoitavaan, säännölliseen sekä johdonmukaiseen arkeen. Jatkuvasti saatavilla ja läsnä olevat turvalliset aikuiset tarjoavat lapsille ja nuorille tasapainoisen kasvuympäristön.

Keskeisimpinä työmuotoina ovat omaohjaajatyöskentely, koulutyön ja itsenäistymisen tukeminen, toiminnallisuus sekä tiivis yhteistyö perheiden kanssa. Toiminnassa huomioidaan jokaisen lapsen yksilölliset tarpeet ja heitä kannustetaan löytämään itsestään vahvuuksia, jotka tukevat heidän itsetuntoaan.

Ohjaajan tehtävänä on yksilöllisen ja asiakaslähtöisen tuen tarpeen arvioinnin perusteella tehdyn suunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus sekä lastensuojelulain mukaisen kasvatuksen, hoidon ja kuntoutuksen toteuttaminen. Työtehtäviin kuuluu säännöllisen asiakasdokumentoinnin toteuttaminen, osallistuminen lapsen perheen kanssa tehtävään yhteistyöhön sekä nuoren omaohjaajana toimiminen.
Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä ja se painottuu iltavuoroihin.

Tehtävä alkaa 1.10.2018 tai sopimuksen mukaan.

Vaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali-, terveys, ja/tai kasvatusalan AMK- tutkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto tai sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus lastensuojelutyössä sekä työskentelystä perheiden kanssa.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Lisäksi vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta. Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme haastavia töitä moniammatillisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä, vahvan ammatillisen tuen sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Sähköpostiosoite: tomi.pitkaniemi@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Tomi Pitkäniemi p. 050 4129 223 tomi.pitkaniemi@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Rovaniemi

Työpaikkanimeke: Ohjaaja
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 23.9.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot