Rekry

Sairaanhoitaja, aikuisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Nuutinranta, Muurame

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamatonta

SAIRAANHOITAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikkö Nuutinrantaan Muurameen.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yksilöllisesti. Palvelut järjestetään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Asumispalveluidemme sitoutunut henkilökunta ylläpitää asukkaiden kuntouttavaa arkea, joka tukee heidän elämänhallintataitojen vahvistumista, osallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.
Nuutinranta on 11-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille.

Huolehdimme Nuutinrannassa asukkaidemme kuntouttavasta arjesta antamalla ympärivuorokautisen huolenpidon, ohjauksen ja avun. Päivisin Nuutinrannan asukkaat osallistuvat yksilöllisen viikko-ohjelman mukaisiin toimintoihin, kuten työ- ja päivätoimintaan. Tuemme asukkaitamme osallistumaan erinäisiin harrastuksiin ja vapaa-ajan toimintoihin. Monipuolisuutta ja vaihtelua arkeen tuo aktiivinen osallistumisemme retkille ja erilaisiin yhteisiin tapahtumiin.

Sairaanhoitajan tehtävänä on yksilöllinen ja asiakaslähtöisen tuen tarpeen arvioinnin perusteella tehdyn suunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus. Tehtävään kuuluu myös vastata mm. yksikön lääkehoitosuunnitelmasta ja omaan osaamisalueeseensa liittyvistä tehtävistä sekä päivittäinen asiakastyö. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä alkaa 5.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään 16. - 17.10.2018.

Vaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan AMK–tutkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvamma-alalta.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä hallita erilaisia vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön, haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Sähköpostiosoite: heidi.maenpaa@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9-15 välillä vastaava ohjaaja Heidi Mäenpää p. 044 - 7341 814, heidi.maenpaa@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Muurame

Työpaikkanimeke: Sairaanhoitaja
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 7.10.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot