Rekry

Ohjaaja, tehostetun palveluasumisen yksikkö Nuutinranta, Muurame

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamatonta

OHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikkö Nuutinrantaan Muurameen.

Erityisryhmien asumispalveluissamme tuemme kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yksilöllisesti. Palvelut järjestetään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Asumispalveluidemme sitoutunut henkilökunta ylläpitää asukkaiden kuntouttavaa arkea, joka tukee asukkaiden monipuolista kehittymistä, omatoimisuutta ja elämänhallintataitojen vahvistumista. Kehitysvammaisille ja autisteille tarjoamme asumispalveluita ohjatusta ja tuetusta asumisesta ympärivuorokautiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

Nuutinranta on 11-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille.

Ohjaajan tehtävänä on yksilöllinen ja asiakaslähtöisen tuen tarpeen arvioinnin perusteella tehdyn suunnitelman mukainen asiakkaan ohjaus. Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä alkaa 5.11.2018 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut pidetään 16. - 17.10.2018.

Vaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalta sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Eduksi katsotaan ryhmänohjaustaidot sekä erilaiset työ- ja päivätoiminnan ryhmien sisältöihin liittyvät taidot. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.

Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).


Tarjoamme viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön, haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä sekä valtakunnallisen organisaation edut.

Sähköpostiosoite: heidi.maenpaa@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Heidi Mäenpää p. 044-7341 814 , heidi.maenpaa@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Muurame

Työpaikkanimeke: Ohjaaja
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 7.10.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot