Rekry

Sairaanhoitaja / Kuntoutusohjaaja, Avopalvelut Oulu

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa periksiantamatonta

SAIRAANHOITAJAA / KUNTOUTUSOHJAAJAA

vakinaiseen työsuhteeseen Oulun avopalveluihin, Tuettuun asumiseen.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika on voimassa 21.10.2018 saakka. Haastatteluja voidaan sopia jo hakuajan aikana.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toteuttaa tuettua asumista asiakkaille, joilla on toimintakykyä, halua ja motivaatiota itsenäiseen asumiseen, mutta joilla on ohjauksen tarvetta asumiseen ja arjen hallintaan liittyen. Asiakasryhmänä ovat pääosin mielenterveys- ja päihdekuntoutujat. Menetelminä käytetään yksilöohjausta sekä ryhmämuotoisia työmuotoja. Työ sisältää myös verkostotyötä.
Tehtävään kuuluu myös vastata yksikön lääkehoitosuunnitelmasta ja omaan osaamisalueeseensa liittyvistä tehtävistä sekä asiakkaiden toimintakyvyn arvioinnista RAIsoft-ohjelmiston avulla.

Työmme lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden vahvistaminen ja yksilöllinen palvelu. Työ edellyttää joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-taitoja ja kirjallisia taitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Vaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan AMK–tutkinto tai vastaava opistotasoinen tutkinto.

Edellytämme vankkaa kokemusta nuorten mielenterveys- tai päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä sekä ryhmien ohjauksesta. Myös kokemus lastensuojelun jälkihuoltotyöskentelystä katsotaan hakijalle eduksi.


Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön ja oma auto katsotaan työtehtävien hoidossa eduksi. Työ on kaksivuorotyötä.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.
Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme viihtyisän, dynaamisen, kasvavan sekä innovatiivisen työympäristön sekä haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä.

Sähköpostiosoite: saija.linna@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja antaa virka-aikana palveluesimies Saija Linna p. 044 7341 563, saija.linna@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Oulu

Työpaikkanimeke: Sairaanhoitaja / Kuntoutusohjaaja
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 21.10.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot