Rekry

Palveluesimies, Oulun avopalvelut

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PALVELUESIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen Oulun avopalveluihin.

NYn Oulun avopalvelukeskus tarjoaa kuntoutuspalveluja ja avohuollon tukitoimenpiteitä nuorille ja nuorille aikuisille sekä perheille, jotka tarvitsevat tukea elämänhallintaansa. Palvelut toteutetaan asiakaslähtöisesti hyödyntäen henkilöstön moniammatillista osaamista ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Kuntoutuksessa korostuu intensiivinen ja välittävä työote.

Palveluesimiehenä vastaat NYn Oulun avopalveluiden työnjohdollisista tehtävistä, palvelunohjauk-sesta, kuntayhteistyöstä sekä toiminnan kehittämisestä. Esimiestyöskentelyn lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisesti asiakkuuksien hoitaminen, kehittäminen ja hankinta. Osaamisesi avopalveluissa tuotettavien palvelujen sisällöistä, tuotteistamisesta ja hinnoittelusta sekä valvonnan ja kilpailutuksen vaatimuksista on vahvaa. Toimit aktiivisesti erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja huomioit työssäsi kunta-asiakkaidemme sekä palvelunkäyttäjäasiakkaidemme erityistarpeet. Hallitset työn käytännön toteutuksen ja osaat organisoida työtehtävät aikataulujen ja tavoitteiden mukaan.

Tehtävä alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Vaatimukset: Sinulla on tehtävään soveltuva -sosiaali- ja terveysalan AMK tai aiempi vastaava opistotason tutkinto sekä aiempaa näyttöä menestyksellisestä johtamisesta. Kokemus toimimisesta kuntasektorin kanssa luetaan eduksesi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvien organisointitaitojen lisäksi kykyä toimia innostavana ja sitouttavana esimiehenä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.
Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innovatiivisen työympäristön, jossa pääset kehittämään toimintaprosessejamme sekä omaa osaamistasi moniammatillisessa työyhteisössä.

Sähköpostiosoite: antti.klaavu@nuortenystavat.fi, teija.lampinen@nuortenystavat.fi
Yhteyshenkilö: Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa palvelupäälliköt Antti Klaavu p.040 5050286 antti.klaavu@nuortenystavat.fi ja Teija Lampinen p.044 7341909 teija.lampinen@nuortenystavat.fi
Toimipiste: Oulu

Työpaikkanimeke: Palveluesimies
Työpaikkatyyppi: kokoaikatyö
Viimeinen hakupäivä: 18.11.2018 23:59

Hae työpaikkaa

Tervetuloa mukaan sähköiseen rekrytointiprosessiin!

Hienoa, teit päätöksen lähestyä meitä työhakemuksellasi. Osa työhakemuksen kentistä on pakollisia ja ne ovat merkitty tähdellä.

Työhakemuksessasi antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti rerkrytointiprosessin edetessä. Työnhakijarekisterin tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin ja haastattelumerkintöihin. Työnhakijan tietoja ei luovuteta eteenpäin ilman työnhakijan suostumusta.

Tutustu rekisteriselosteeseen tästä.

Olen tutustunut rekisteriselosteeseen ja lähettämällä hakemuksen hyväksyn antamieni tietojen tallentamisen.

Henkilötiedot

Ajokortti Kyllä Ei

KoulutusMuut tiedot