Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemia

Oulu

Vanhempien Akatemia®, Oulu

Vanhempien Akatemiaan ovat tervetulleita kaikki Oulun alueen vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Meille voit tulla keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja lasten kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä parisuhteen, eropohdintojen ja yhteistyövanhemmuuden aiheuttamiin arjen haasteisiin.

Vanhempien Akatemia on tutkittuun tietoon, verkostoyhteistyöhön sekä vanhempien ja perheiden osallisuuteen pohjautuva 3-portainen toimintamalli vanhemmuuden tukemiseksi.

Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimmat toimintamuodot henkilökohtaisista tapaamisista teemaryhmiin, toiminnallisiin perhekursseihin, parisuhdekursseihin, eroauttamiseen sekä asiantuntijaluentoihin. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät ryhmistä ja tapahtumista löydät tämän sivun alareunassa olevasta Tapahtumakalenterista. Meille voi myös soittaa tai chattailla ja pyytää apua sopivan toimintamuodon valintaan. Akatemian toiminta on maksutonta.

Vanhempien Akatemian toiminta on avointa myös kasvatustyötä ammatikseen tekeville.

Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Ota yhteyttä!


Järjestämme eroon liittyvän webinaarin keväällä 2020. Onko sinulla joku kysymys erosta, johon haluat vastauksen? Voit kirjoittaa meille myös muita toiveitasi tai ajatuksiasi. Vastaamme kysymyksiin webinaarissa.
Ennakkokysely vanhemmille: https://my.surveypal.com/Erokysely-vanhemmille
Ennakkokysely lapsille: https://my.surveypal.com/Erokysely-lapsille

Toiminta


Alla olevasta toimintakalenterista löydät kaikille avoimet tilaisuudet, henkilökohtaiseen ohjaukseen varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla.

Vanhempien Akatemian blogi: kaikki kirjoitukset

Vanhempien Akatemian blogi

19.12.2019

Onnenympyrä ja muita perinteitä

Vertaismentorista tukea vanhemmuuteen

Elina Penger ja Riitta Alatalo

 

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko tietoa Vanhempien Akatemian toiminnasta, koulutuksista ja
muista ajankohtaisista tapahtumista?

Tilaa