Klubitalot

Roihula

Rovaniemi

Roihula, Rovaniemi

TIEDOTE NY KLUBITALOJEN TOIMINNASTA

Nuorten Ystävien ylläpitämät
Klubitalo Pönkkä (Oulu),
Klubitalo Tönäri (Kajaani) ja
Klubitalo Roihula (Rovaniemi)

sulkevat ovensa kävijöiltä toistaiseksi.

Kyseessä on varotoimi yleisen koronavirusepidemian vuoksi. Sulun aikana toimintaa keskitetään verkkoon, hyödynnetään etäyhteyksiä ja kehitetään virtuaalista klubitalotoimintaa.

Klubitalojen henkilökunnan puhelinnumerot löytyvät internet-sivuiltamme www.nuortenystavat.fi. Otathan meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä! Meidät tavoittaa esim. puhelimitse, sähköpostitse, Facebookin tai Watsappin kautta.

Toivotaan, että pääsemme takaisin normaaliin arkeen mahdollisimman pian. Tiedotamme jatkosta kuun lopussa. Seuraathan siis nettisivujamme.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! ❤️

Asia vaikuttaa klubitalojen toimintaan myös seuraavasti:

  • perutaan vierailijoiden ja tutustujien käynnit
  • perutaan kevään retket ja tapahtumat

Huom! Klubitalomme muuttaa viikolla 14. Uusi osoiteemme on 1.4.2020 alkaen Ylikorvantie 28 A, Rovaniemi.Rovaniemellä toimiva klubitalo Roihula on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa jokainen voi kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä.


Klubitalo Roihulan toiminta perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Talon jäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat tehdä mielekästä ja arkea tukevaa työtä yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa. Jäsenyys on maksuton.

Roihulan arki koostuu työpainotteisista päivistä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Osa toimintaamme ovat myös taloudellisia etuuksia koskeva neuvonta ja ohjaus. Tarvittaessa tuemme jäsentemme työllistymistä ja kouluttautumista myös tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin.

Klubitalo Roihulan toiminta on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan.

Klubitalo Roihula jäseneksi pääset seuraavalla tavalla:
- Käy tutustumassa taloon henkilökohtaisella vierailulla. Näin saat kuvan siitä, mitä talolla tapahtuu. Vierailuaika meillä on torstaisin klo 14.
- Osallistu työpainotteiseen päiväämme eri yksiköissä: keittiö, toimisto, puhtaanapito. Tutustut talon toimintaan käytännössä ja opit tuntemaan jäseniä ja henkilökuntaa.
- Täytä tutustumiskäyntien jälkeen jäsenhakemus yhdessä työhönvalmentajan kanssa.

Toiminta

Työpainotteinen päivä
Ryhmät
Työhönvalmennus
Koulutukset
Opintojen tukeminen
Viikko-ohjelma
Ruokalista ja Kahvilahinnasto
Talokokouksen muistio
Muu toiminta

Roihulan toimintaa rahoittavat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) sekä Rovaniemen kaupunki.

Kuulumme Suomen Klubitalot ry:n valtakunnalliseen verkostoon.