Klubitalot

Klubitalot

Nuorten Ystävien klubitalot Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä edistävät osallisuutta ja tasa-arvoa. Klubitaloilla osatyökykyiset saavat vertaistukea ja löytävät mielekästä tekemistä arkeen.

Klubitalojen toiminta perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen, joka on maksuton. Klubitalojen jäseneksi voivat liittyä henkilöt, joilla on jokin sairaus tai vamma, joka vaikeuttaa pääsyä opiskelemaan tai työelämään.

Talojen toiminnan lähtökohtana ovat niiden jäsenten tarpeet. Työpainotteiset päivät sisältävät toimistotyötä, keittiö- ja kahvilatyötä, siivousta tai kokouksiin ja päätöksentekoon osallistumista sekä erilaisia opintoryhmiä ja kursseja, jotka edistävät arjen ja työelämän taitoja.

Tuemme jäsentemme yksilöllisiä työllistymistä tukevia jatkopolkuja avoimille työmarkkinoille. Tarvittaessa tuemme jäsentemme työllistymistä ja kouluttautumista tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin. Lisäksi neuvomme ja ohjaamme jäseniämme taloudellisten etuuksien hakemisessa.

Klubitalojen toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla ja Oulun, Rovaniemen ja Kajaanin kaupunkien sekä Kainuun soten rahoituksella.

Klubitalojen toimintaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä palveluesimies Lahja Leiviskään.

Yhteystiedot: lahja.leiviska@nuortenystavat.fi

p. 044 7341 830