Työkokeilu- ja palkkatukipaikat

Työkokeilu- ja palkkatukityöpaikat

Nuorten Ystävät haluaa tarjota työelämäkokemuksia myös työmarkkinoiden ulkopuolella oleville henkilöille, esimerkiksi pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille tai heille, jotka etsivät uutta suuntaa työelämässä. 

Julkaisemme tällä sivulla kaikki tällä hetkellä avoimet työkokeilu- ja palkkatukityöpaikat.

Jos olet kiinnostunut työkokeilu- ja palkkatukipaikoista, eikä sopivaa ole juuri nyt tarjolla, voit olla yhteydessä Nuorten Ystävien eri toimintoihin kysyäksesi tästä mahdollisuudesta.

 

7.3.2022

Ohjaaja, työkokeilu (1 paikka)
Valmennuspaja Tärppi, Muhos 

Haaveiletko ihmisläheisellä alalla työskentelystä? Haluaisitko tutustua sosiaalialaan, oppia uutta ja päästä kokeilemaan siipiäsi monipuolisissa tehtävissä? Hae meille työkokeilijaksi avustavan ohjaajan tehtävään!

Etsimme työkokeilijaa Nuorten Ystävät ry:n Muhoksella toimivaan Valmennuspaja Tärppiin. Työkokeilussa toimit avustavan ohjaajan tehtävässä. Onnistuneen työkokeilun päätteeksi sinulla on mahdollisuus työllistyä tehtävään palkkatuella (50 % työttömyyden keston perusteella).

Valmennuspaja Tärppi on muhoslaisten yli 28-vuotiaiden työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien kohtaamispaikka. Tärppi tarjoaa mielekästä tekemistä, tukea ja valmennusta työmarkkinoille palaamiseen ja oman uran löytämiseen sekä koulutus- ja työpaikkojen etsimiseen. Tärpissä voi myös opetella uusia elämänhallinnan ja arjen taitoja sekä saada vertaistukea.

Avustavana ohjaajana tehtäviisi kuuluu monipuolisesti valmennuspajan arjen toimintojen ohjaamista. Työhösi voi kuulua esimerkiksi ruuanlaiton, liikunnan, musiikin tai kädentaitojen ohjaamista sekä viestintä- ja sometehtäviä. Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään osaamisesi, kiinnostuksesi ja harrastuneisuutesi mukaan.

Takaamme, ettei tässä työssä tarvitse kangistua kaavoihin, vaan sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä olla mukana kehittämässä valmennuspajan toimintaa ja ideoimassa uutta. Tukenasi on osaava tiimi ja esihenkilö.

Oletko etsimämme henkilö?

  • Olet työtön työnhakija, olet oikeutettu työkokeiluun ja sinulla on myös TE-palveluiden tai työllisyyden kuntakokeilun hyväksyntä 50 %:n palkkatuesta.
  • Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Arvostamme reipasta, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista asennetta.
  • Ilahdumme, jos sinulla on tehtävää tukevia opintoja tai tutkinto esimerkiksi sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai ohjausalalta. Tärkeintä kuitenkin on, että olet kiinnostunut ja innokas oppimaan uutta!

Ehdot

Työkokeilu kestää sopimuksen mukaan 1–6 kuukautta. Työaika on 6 tuntia päivässä (30 h/vko). Tarkemmat työajat sijoittuvat klo 8–16 välille.

Koska työkokeilun jälkeen on mahdollisuus työllistyä palkkatuella vuoden pituiseen työsuhteeseen, toivomme työkokeiluun valittavilta henkilöiltä palkkatukimahdollisuutta (50 % työttömyyden keston perusteella).

Tarkistathan oikeutesi palkkatukeen joko työllistymissuunnitelmasta tai palkkatukikortista. Jos sinulla ei ole vielä palkkatukikorttia tai sitä koskevaa kirjausta työllistymissuunnitelmassa, voit olla yhteydessä omaan asiantuntijaasi ja keskustella palkkatuen mahdollisuudesta. Asiakkuutesi voi olla joko TE-palveluissa tai työllisyyden kuntakokeilussa.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse tai soita meille. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Annamme mielellämme lisätietoja, joten olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin.

Valmennuspaja Tärppi: mika.lee@nuortenystavat.fi p. 044 731 3187