Ajankohtaista

3.5.
Ajankohtaista

Vanhempien Akatemian® tilaisuuksia toukokuussa Oulussa

NYn Vanhempien Akatemia® järjestää toukokuussa useita mielenkiintoisia luentotilaisuuksia.


'Hyvät ja pahat pelit' on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Pelaaminen on aihe, joka kuumentaa tunteita ? hyvässä ja pahassa. Nykypäivänä pelaaminen eri muodoissaan yhdistää ja erottaa toisistaan ennennäkemättömän määrän ihmisiä. Haluatko sukeltaa virtuaalitodellisuuteen, keskustella pelaamisen nykypäivästä ja tulevaisuudesta alan ammattilaisten kanssa tai saada käytännön vinkkejä perheen pelikulttuurin piristämiseen?

Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaali tarjoaa kaikille aiheesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille tilaisuuden tulla etsimään peli-iloa kuulemalla, keskustelemalla ja tietysti myös kokeilemalla erilaisia pelejä hyvässä seurassa Oulun teatterin viihtyisässä Pikisalissa. Vapaalipun voit hakea teatterin ala-aulan myyntipalvelusta. Mukana myös Ludocraft ja Virtual Heaven.

Aika: 5.5.2018 16 - 19
Tapahtumapaikka: Oulun teatterin Pikisalissa, os. Kaarlenväylä 2, Oulu
Yhteystiedot: vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi tai p. 050 5685 410'Haastavat tilanteet lapsen kanssa' on suunnattu alakoululaisten lasten vanhemmille. Illan tavoitteena on tarjota vanhemmille ajankohtaista tietoa ja näkökulmia haastavissa tilanteissa lasten kanssa toimimiseen.

Käsiteltäviä teemoja ovat:
- Myönteiset kasvatusmenetelmät
- Tunnetaitojen opettaminen lapselle
- Itsensä rauhoittaminen - lapsen rauhoittaminen
- Sopimattoman käytöksen vähentäminen
- Rutiinit, säännöt ja rajojen asettaminen

Aika:
7.5.2018 16:30 - 18:30
Tapahtumapaikka: Nuorten Ystävien keskustoimisto, Torikatu 28, Oulu
Yhteystiedot: vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi tai p. 050 5685 410

Ilmoittautumiset 4.5.2018 mennessä:
https://my.surveypal.com/Haastavat-tilanteet-7.5.2018'Pienen lapsen kiukku' on tilaisuus 2-6-vuotiaiden lasten vanhemmille. Luento- ja keskustelutilaisuudessa käsitellään pienen lapsen kiukkutilanteita ja sitä, miten vanhemmat voivat olla lapsen tukena näissä haasteellisissa ja myös vanhemmille vaikeita tunteita herättävissä tilanteissa.

Lapsen elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet, kuten ilon, surun, mustasukkaisuuden ja pettymyksen tunteet. Aikuisen tehtävänä on sanoittaa lapselle nämä tunteet ja luoda tukevat rajat sekä turvallinen ympäristö tunteiden ilmaisulle. Luennon tavoitteena on antaa vanhemmille välineitä pienen lapsen kiukun kohtaamiseen sekä tutkitun tiedon kautta auttaa ymmärtämään lapsen kehitysvaiheeseen kuuluvia haasteita sekä antaa voimavaroja vanhempien omaan jaksamiseen.

Aika: 17.5.2018 17:30 - 19:30
Tapahtumapaikka: Nuorten Ystävien keskustoimisto, Torikatu 28, Oulu
Yhteystiedot: vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi tai p. 050 5685 410

Ilmoittautumiset 15.5.2018 mennessä:
https://my.surveypal.com/Pienen-lapsen-kiukku-17.5.2018

Tervetuloa!