Ajankohtaista

25.3.
Ajankohtaista

Murrosikä kasvatuksen haasteena -nettiluento

Nuoren murrosikä kasvatuksen haasteena -luentotilaisuus pidetään tiistaina 26.3. klo 17.30-19.30 Kalajoella, Virta-sali, Kalajoentie 5. Luennoitsijana on FM, pari- ja perheterapeutti Päivi Nikula-Väisänen.

Tilaisuutta voi seurata myös netin kautta suorana livelähetyksenä: https://livekuvaukset.fi/fi/lahetykset/julkiset-lahetykset

Vanhempien Akatemia® järjestää yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa luento- ja keskustelutilaisuuden murrosikäisten nuorten vanhemmille. Tilaisuuden aiheena ovat murrosikäisen kasvun mahdollisuudet ja haasteet, murrosikä kehitysvaiheena sekä nuoren ja vanhemman myönteinen vuorovaikutus.

Joskus murrosikä menee ohi varsin rauhallisesti, mutta se voi olla myös voimakasta tunteiden kuohuntaa ja kapinointi vanhempien näkemyksiä vastaan. Miten voin vanhempana toimia rakentavasti niin, että yhteys nuoreen säilyy kaikesta kuohunnasta huolimatta? Miten rauhoitan itseni ja opetan nuorelle tärkeitä tunnetaitoja? Miten kykenen asettamaan turvalliset rajat itsenäistyvälle ja vanhempien auktoriteettia haastavalle nuorelleni?

Lisätietoja:vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi
Puh. 050 5685410