8.10.
Ajankohtaista

Mielenterveystekopalkinto Klubitalo Roihulaan

 

MIELI Rovaniemen Seudun Mielenterveys ry. jakoi nyt jo 21. kerran mielenterveystekopalkinnon Rovaseudulla tehdystä merkityksellisestä mielenterveysteosta.

Palkinnon saajaksi vuonna 2021 valittiin Nuorten Ystävien Klubitalo Roihula.

Näin MIELI Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry:n hallitus perusteli Roihulan valintaa palkinnon saajaksi:

– MIELI Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry:n hallitus päätti jakaa vuoden 2021 Rovaseudun mielenterveystekopalkinnon Nuorten Ystävien Klubitalo Roihulalle ansiokkaasta työstä asukkaiden ja erityisesti nuorten hyvinvoinnin edistämisessä. Klubitalo Roihulan toiminta tukee jäsentensä yhteiskunnallista osallisuutta ja tasa-arvoa yksilöllisesti tarjoten matalan kynnyksen toimintaa; mahdollisuuden vertaistukeen ja mielekkääseen tekemiseen, arjen ja työelämätaitojen vahvistamiseen. Roihulan toiminta lähtee jäsentensä tarpeista ja heidän aidosta, arvostavasta kohtaamisestaan.

Hallitus oli myös vaikuttunut palautteesta, jonka saivat Roihulan jäsenenä olevalta nuorelta:

– Roihulan toiminnassa mukana oleminen on voimaannuttanut ja vahvistanut minua. Lisäksi olen saanut rohkeutta hyödyntää omaa kokemusasiantuntijuuttani.

Klubitalo Roihulan vastaava työhönvalmentaja Jaana Rossi ja jäsen Harri kävivät vastaanottamassa palkinnon Rovaniemen Kansalaistalossa tänään 8.10.2021.

– Todella kiitollisin mielin kävimme Harrin kanssa ottamassa palkinnon vastaan. On tosi hienoa, että Klubitalo Roihulan jäseneltä saatu palaute on huomioitu tällä tavalla, Jaana Rossi kertoo.

Maailman mielenterveyspäivää vietetään sunnuntaina 10.10. Tänä vuonna mielenterveyspäivän teemana on nuorten kohtaaminen - aidosti, arvostaen ja yhdenvertaisesti.