8.11.
Ajankohtaista

Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut alkavat

 

Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jota vietetään 9.-10.11. Järjestömessuilla pienet ja suuret järjestöt ja yhdistykset pääsevät kertomaan toiminnastaan, hyvistä käytännöistään ja monista, erilaisista rooleistaan ihmisten osallisuuden lisäämisessä, hyvinvoinnin ja terveyden tukemisessa sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoina.

Virtuaalisten järjestömessujen avaustilaisuudessa tiistaina 9.11. klo 9.30–10.00 puheenvuoronsa esittävät POPsote-hankkeen hankejohtaja Jouko Luukkonen ja Nuorten Ystävät ry:n kehitysjohtaja Marko Kielinen.

Avaustilaisuuden puheenvuorot käsittelevät ajankohtaisesti Pohjois-Pohjanmaan sote-alaa, tulevia hyvinvointialueita sekä järjestöyhteistyötä ja osallisuutta.

Kokonaan verkossa toteutettaviin virtuaalisiin järjestömessuihin voi osallistua kuka tahansa omalta laitteeltaan. Järjestömessuohjelmaan sekä järjestöjen ja yhdistyksen videoihin voit tutustua osoitteessa: www.jarjestomessut.fi 

Nuorten Ystävät ry ja POPsote-hanke/Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri toteuttavat Pohjois-Pohjanmaan virtuaaliset järjestömessut yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistyksen, Koillisen Kumppanit -hankkeen/Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n, ALVA-verkoston/Raudaskylän Kristillisen Opiston sekä Raahen Kansalaistalo Jyty ry:n kanssa.

Tervetuloa mukaan!