Valmennuspajat

Tärppi

Muhos

Tärppi, Muhos

Yhteystiedot

Tärppi

Valtatie 30
91500 Muhos

Vastaava työhönvalmentaja
Anne Ollikainen
050 3828 874

Työhönvalmentajat
Pasi Laatikainen
044 7338 760
Mika Lee
044 7313 187
Mira Naukkarinen
044 7430 381

Kehittämispäällikkö
Lea Nikula
044 7341 862

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitseva valmennuspaja Tärppi on muhoslaisten yli 28-vuotiaiden työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien kohtaamispaikka. Tärppi tarjoaa mielekästä tekemistä, tukea ja valmennusta työmarkkinoille palaamiseen ja oman uran löytämiseen sekä koulutus- ja työpaikkojen etsimiseen. Tärpissä voi myös opetella uusia elämänhallinnan ja arjen taitoja sekä saada vertaistukea.

Tärpin toimintaan voi osallistua omasta aloitteesta. Suunnittelemme valmennuksen muodon, sisällön, keston ja sopimuksen osallistujien kanssa heidän tavoitteidensa mukaan.

Toiminta

Tärpin valmennuksessa lähtökohtana ovat osallistujien tarpeet ja toiveet. Osallistujat voivat Tärpissä kokeilla erilaisia työtehtäviä, kuten esimerkiksi ATK- ja toimistotöitä, kiinteistöhuoltoa, keittiö- ja siivoustöitä, remontointia ja vaikkapa käsitöitä. Lisäksi toteutamme valmennusta pajan ulkopuolella tavallisilla työpaikoilla.

Tiiviillä verkostoyhteistyöllä kunnan, työhallinnon, sosiaali- ja terveystoimen, oppilaitosten ja muiden tahojen kanssa varmistamme osallistujien tarvitsemat monialaiset palvelut.

Valmennuspaja Tärpin toimintaa rahoittaa Muhoksen kunta. Toiminta on osallistujille maksutonta.