Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus

Resiina

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoitus on auttaa työllistymään, pysymään työssä tai palaamaan työhön. Ammatillisen kuntoutuksen tehtävänä on edistää työssä jaksamista, parantaa työkykyä ja lisätä ammatillisia valmiuksia. Ammatillinen kuntoutus on tarkoitettu työikäisille, joita sairauden tai muun syyn takia uhkaa työkyvyttömyys tai heikentynyt työ- ja ansiokyky.

Resiina on työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta, joka sisältää työkokeilua, työhönvalmennusta tai molempia.

Resiina tukee sinua, joka olet aloittamassa työuraasi tai palaamassa työelämään. Teemme yhdessä työllistymiseesi tähtäävän suunnitelman. Autamme sinua löytämään omia ammatillisia tavoitteitasi vastaavan työtehtävän avoimilta työmarkkinoilta, jossa työskentelemällä voit saada kokemusta alasta ja varmuutta omasta jaksamisesta työelämässä. Voimme myös tukea sinua palaamaan aikaisempaan työhösi.

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, joka tapaa nuorta ja tarvittaessa nuorten kanssa työskenteleviä ammattilaisia nuoren omassa arkiympäristössä kuten nuoren kotona, kahvilassa tai vaikkapa rennosti tutustumalla nuorta kiinnostaviin asioihin. Valmentaja ja nuori pitävät yhteyttä myös tapaamisten välissä.