Työhönvalmennus

Työhönvalmennus

Työhönvalmennuksella edistämme tukea tarvitsevien työnhaku- ja opiskeluvalmiuksia sekä pääsyä palkkatyöhön avoimille työmarkkinoille. Työhönvalmennuksemme lähtökohtana on asiakkaiden elämänhallinnan, hyvinvoinnin, sosiaalisen osallisuuden ja työelämävalmiuksien parantaminen sekä työllistyminen ja kouluttautuminen.

Työhönvalmennuksessa sovellamme tuetun työllistymisen menetelmää (Supported Employment), joka antaa yksilöllisen tuen suoraan työ- tai opiskelupaikalle. Työllistymistavoitteen lisäksi keskeisiä toimintaperiaatteita ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus yksilöllisessä työllistymisessä ja kiinteä yhteistyö työnantajien kanssa.

Adapteri - täsmävalmennuksella työhön

Adapteri tukee täsmävalmennuksella työttömänä olevien oululaisten työnhakijoiden työelämä- ja opiskeluvalmiuksia sekä osaamisen kehittymistä. Erityisesti painotamme yli 50-vuotiaiden ja alle 30-vuotiaiden työllistymistä. Adapteri toimii tiiviisti Oulun alueen työnantajien ja tutortoiminnasta kiinnostuneiden vapaaehtoisten kanssa.

Täsmävalmennuksen tavoitteena on vastata työmarkkinoiden kohtaantohaasteeseen parantamalla työnhakijoiden osaamista työnantajien tarpeita vastaavaksi.

Hankkeen kesto 2019-2021.

Ekatyö-ohjauspalvelu

Ekatyö-ohjauspalvelu on Oulun, Raahen ja Pudasjärven alueella 19.2.-31.5.2021 toteutettavaa yksilöllistä ja henkilökohtaista työhönvalmennusta ja uraohjausta, joka vahvistaa ammatillisia vahvuuksiasi ja edistää työmarkkinoille siirtymistäsi. Palveluun voit hakeutua 31.12.2020 asti.

Ekatyö-ohjauspalvelu on tarkoitettu sinulle alle 30-vuotias, jolla on ammatillinen koulutus ja joka olet tällä hetkellä TE-toimistossa työnhakijana.

Mutteri-hanke

Muhoksen keskustassa sijaitseva Mutteri on yhden oven polku kohti työelämää, opintoja tai oikeaa etuutta ja työnantajia unohtamatta. Mutteriin ovat tervetulleita kaikki työikäiset muhoslaiset työttömät tai työttömyysuhan alla olevat sekä alueen työnantajat ja oppilaitokset.

Räätälöity valmennuspalvelu

Räätälöity valmennuspalvelu on tarkoitettu helsinkiläisille työttömille työnhakijoille. Palvelu on seuraavaa askel kohti työelämää. Kuljemme tukenasi läpi matkan sinun toiveittesi ja tarpeidesi mukaisesti. Palvelusta saat itsellesi rinnalla kulkijan, joka tsemppaa sinua korkeiden kynnysten ja mahdollisten kuoppien varalta.

Tuettua työllistymistä maahanmuuttajille

Tuettua työllistymistä maahanmuuttajille -hanke tarjoaa yksilöllistä ja pitkäkestoista työhönvalmennusta maahanmuuttajataustaisille TE-toimiston asiakkaille. Tavoitteena on rakentaa yksilöllinen polku kohti avoimia työmarkkinoita.

Hanke on päättynyt 31.12.2019.