Klubitalot

Pönkkä

Pönkkä, Oulu

Oulussa toimiva klubitalo Pönkkä on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa jokainen voi kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä.

Klubitalo Pönkän toiminta perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Talon jäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat tehdä mielekästä ja arkea tukevaa työtä yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa. Klubitalon jäsenyys on maksuton.

Pönkän arki koostuu työpainotteisista päivistä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Osa toimintaamme ovat myös taloudellisia etuuksia koskeva neuvonta ja ohjaus. Tarvittaessa tuemme jäsentemme työllistymistä ja kouluttautumista myös tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin.

Klubitalo Pönkän toiminta on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan.

Klubitalo Pönkän jäseneksi pääset seuraavalla tavalla:

  • Käy tutustumassa taloon henkilökohtaisella vierailulla. Näin saat kuvan siitä, mitä talolla tapahtuu. Vierailuaikoja meillä on maanantaisin klo 10 ja 14. Varaa aika infosta 050 5206 065.
  • Osallistu työpainotteiseen päiväämme eri yksiköissä: keittiö, toimisto, siivous/kiinteistö. Tutustut talon toimintaan käytännössä ja opit tuntemaan jäseniä ja henkilökuntaa.
  • Täytä tutustumiskäyntien jälkeen jäsenhakemus yhdessä työhönvalmentajan kanssa.

Toiminta

Työpainotteinen päivä
Ryhmät
Työhönvalmennus
Koulutukset
Viikko-ohjelma
Ruokalistat
Muu toiminta
Me pönkkääjät - Klubitalon oma lehti


Pönkän toimintaa rahoittaa Veikkaus sekä Oulun kaupunki.

Kuulumme Suomen Klubitalot ry:n valtakunnalliseen verkostoon.