Klubitalot

Pönkkä

Tervetuloa Pönkkään!

Klubitalomme Pönkkä on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa voit kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä. Tästä videosta voit katsoa, mitä muut ovat saaneet klubitaloista!

Toimintamme perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Talon jäseneksi voit liittyä, jos haluat tehdä mielekästä ja arkea tukevaa työtä yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa. Klubitalon jäsenyys on sinulle maksuton ja aikarajoitteeton.

Arkemme koostuu työpainotteisista päivistä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Saat jäsenenä valita itsellesi oman työhönvalmentajan. Voit saada taloudellisia etuuksia koskevaa neuvontaa sekä ohjausta, ja autamme sinua työllistymään ja kouluttautumaan tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin.

Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka et saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Sinulla on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminasi päivinä omien tarpeittesi ja voimavarojesi mukaan.

Klubitalo Pönkän jäseneksi pääset seuraavalla tavalla:

  • Käy tutustumassa taloon henkilökohtaisella vierailulla. Näin saat yleiskuvan siitä, mitä talolla tapahtuu. Vierailuaikoja meillä on maanantaisin klo 10 ja 14. Varaa aika infosta 050 5206 065.
  • Osallistu työpainotteiseen päiväämme eri yksiköissä: keittiö- ja kiinteistö, toimisto- ja hallinto sekä työ-ja opintoyksikkö. Nän tutustut talon toimintaan käytännössä ja opit tuntemaan jäseniä ja henkilökuntaa.
  • Täytä tutustumiskäyntien jälkeen jäsenhakemus yhdessä työhönvalmentajan kanssa. Saat jäsennumeron ja saat valita oman työhönvalmentajan, jolta voit varata aikaa asioittesi hoitoon.

Toiminta

Työpainotteinen päivä
Ryhmät
Työhönvalmennus
Koulutukset
Viikko-ohjelma
Ruokalistat
Muu toiminta
Me pönkkääjät - Klubitalon oma lehti
Klubitalostandardit


Pönkän toimintaa rahoittaa Veikkaus sekä Oulun kaupunki.

Kuulumme Suomen Klubitalot ry:n valtakunnalliseen verkostoon.