ePönkän toiminta
 

ePönkän toiminta 
pähkinänkuoressa

Aamukahvit:

Kokoonnumme päivittäin aamukahveille Zoomin välityksellä. Vaihdamme kuulumiset ja voimme miettiä, mitä työtehtäviä voi tehdä kotoa käsin. Silloin tällöin mukana on aamukahvivieras esim. yhdistys, hanke, Kela kertomassa ajankohtaista asiaa. Aamukahveja järjestetään myös jäsenvetoisesti esim. viikonloppuisin ja juhlapyhien aikaan.

Talokokous:

Talokokous järjestetään joka maanantai. Talokokouksessa käydään läpi ja päätetään yhdessä paitsi viikko-ohjelma myös muita ajankohtaisia asioita. Kokoukseen voit osallistua joko paikan päällä tai etänä Zoomin välityksellä.

Ryhmät:

Eri teemoin kokoontuvia ryhmiä järjestetään aamu- ja iltapäivisin Zoomin välityksellä: Jumpat, Kielikylpijät, Jauhopeukalot, Livekokkailu, Aivopähkinä, Pumppu, Levyraati, Leffaryhmä, Paparatsit, Luovikset, Kirjakaverit jne.

Kehittämisiltapäivä:

Joka kuukauden viimeinen keskiviikko tartumme yhdessä johonkin Pönkän asiaan, joka vaatii enemmän käsittelyä kuin talokokouksessa ehtisimme. Voit osallistua joko livenä tai etänä Zoomin välityksellä.

Infot:

Infoja järjestetään eAamukahvien yhteydessä ja maanantaisin  Talokokouksen jälkeen Zoomin välityksellä.

Työnhakuvalmennus 

on viiden kerran koulutus, jossa käydään perusasioita työnhakuun liittyen. Voit osallistua vaikka joka kerralle tai poimia juuri sinulle sopivan kerran.

Työnjako:

Aamuisin klo 9.00 on mahdollisuus tulla työnjakohetkeen Zoomiin. Tarjolla on toimisto- ja hallintoyksikön sekä työ- ja opintoyksikön työtehtäviä, kuten viestinnällisiä tehtäviä, sosiaalisen median päivittämistä, askartelua jne.