Koulutukset, infot ja vierailut

Koulutukset, infot ja vierailut

Pönkän työ- ja opintoyksikön kautta tutustutaan säännöllisesti eri työpaikoille, oppilaitoksiin ja rekrytointimessuille sekä järjestetään infotilaisuuksia ja erilaisia ryhmiä opintojen tueksi. Pönkän avulla voit suorittaa esimerkiksi tietokoneen käyttäjän A-kortin, hygieniapassin tai erilaisia ensiapukoulutuksia.

Räätälöimme ryhmiä ja koulutuksia jäsentemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kevät 2021:

  • Henkilökohtaista atk-opetusta jäsenille ti, ke ja to. Huom! Juhan opetuksessa mahdollisuus suorittaa tietokoneen ajokortteja. Kysy lisää & varaa aika Juha Kyllöseltä!

  • Opinjanoiset kokoontuu joka viikko keskiviikkoisin  klo 14.30-15.30 Zoom:issa. Ryhmään voivat osallistua kaikki opiskelemassa olevat tai opintoja suunnittelevat ja niistä haaveilevat.

  • Opintoretriitti on hiljaisen työskentelyn ryhmä, jossa voit tehdä opintoihin liittyviä tehtäviä, lukea tai kirjoittaa. Ryhmässä käytetään Pomodore-tekniikkaa. Kokoontumiset torstaisin klo 12 Teams:issa
  • Työhönhakuvalmennusta on tarjolla keskiviikkoisin klo 10-11 Teamsissa. Työhönhakuvalmennuksen aiheet :Työnhaun prosessi, Oman osaamisen kartoitus, CV + työhakemus, Työhaastattelu ja Työelämän pelisäännöt. Voit osallistua yhteen tai useampiin. Lisätietoja: Anne-Mari Koret p. 040 7232124.

  • C++-ohjelmoinnin perusteet. Kurssi alkaa ti 23.2. klo 9.30 -10.30 kokoontuen seitsemän kertaa. Opetus tapahtuu etänä Zoomissa. Ennakko-osamista ei tarvita. Kurssille osallistujien toivotaan sitoutuvan kurssiin koko ajaksi. Kurssia ohjaavat Juha Pellikainen ja Juha Kyllönen. Ilmoittaudu Juha Kyllöselle p. 044 7341 659 tai juha.kyllonen@nuortenystavat.fi.