Työpainotteinen päivä

Työpainotteinen päivä

Klubitalo Pönkän päivä koostuu työpainotteisesta päivästä kolmessa eri toimintayksikössä. Teemme yhdessä kaikki talon työt. Voit itse valita, minkä yksikön töihin osallistut ja kuinka paljon osallistut.

Keittiö- ja kiinteistöyksikkö

Keittiö- ja kiinteistöyksikkö huolehtii mm. talon siisteydestä, pihatöistä, pienistä remonteista, suunnittelee ruokalistat, käy kaupassa ja valmistaa lounaan sekä keittää kahvit niin koko talon yhteisiin tapahtumiin kuin pienempiin kokouksiinkin. Kesällä leikataan nurmikkoa ja talvella kolataan sekä hiekoitetaan pihaa. Ja paljon muuta. Yksikön työt jaetaan ruokailutilassa aamuisin klo 9 ja iltapäivällä klo 12.45. Vastuutyöntekijänä yksikössä on Marko.

Toimisto- ja hallintoyksikkö

Toimisto- ja hallintoyksikkö vastaa talon viestinnästä. Yksikössä voit työskennellä talon infopisteessä, tuottaa sisältöä kotisivuille, Facebookiin ja Instagramiin, tilastoida ja raportoida, suunnitella talon sisäisiä ilmoituksia, askarrella, postittaa, kopioida, laminoida ja valokuvata. Myös talon lehteä toimitetaan toimisto- ja hallintoyksikössä ja näin voit opetella esimerkiksi taittamista. Yksikön työnjako aamuisin klo 9 Zoomissa (linkki viikko-ohjelmassa). Vastuutyöntekijä yksikössä on Meeri.

Toimisto- ja hallintoyksikön sekä Työ- ja opintoyksikön työnjakotaulu: Padlet

Työ- ja opintoyksikkö

Työ- ja opintoyksikkö järjestää sekä jäsenille että työntekijöille yhteisiä infoja ja koulutuksia, etsii ja jakaa tietoa opiskeluun ja työhön liittyen, järjestää tutustumiskäyntejä yrityksiin ja oppilaitoksiin sekä tukee opinnoissa. Työ- ja opintoyksikössä on oma iltaryhmä opiskelemassa oleville ja opiskelusta haaveileville nimeltään Opinjanoiset. Yksikön työt jaetaan työ- ja opintoyksikössä aamuisin klo 9 Zoomissa (linkki viikko-ohjelmassa). Vastuutyöntekijöinä yksikössä ovat Anne-Mari ja Taija.

Työ- ja opintoyksikön ilmoitustaulu: Padlet

Avoimet työpaikat: Padlet