Opiskelijoille

Opiskelijoille

Tarjoamme onnistuneita työelämäkokemuksia opiskelijoille. Kysy meiltä harjoittelupaikkaa. Toivomme onnistuneiden harjoittelujen lisäävän sosiaalialan kiinnostusta ja työtehtävien tuntemusta sekä kannustavan opiskelijoita hakeutumaan meille töihin nyt ja tulevaisuudessa.

Teemme aktiivista yhteistyötä ympäri Suomen eri oppilaitosten kanssa. Oppilaitosyhteistyön tavoitteena on molemminpuolinen osaamisen jakaminen ja toimialan kehittäminen. Oppilaitosyhteistyön elementtejä ovat mm. yritysvierailut, opetusyhteistyö, opiskelijaprojektit ja osallistuminen tapahtumiin.

Meillä on vuosittain harjoittelussa useita kymmeniä opiskelijoita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä rekrytointi@nuortenystavat.fi Voit tehdä myös opintojen ohella keikkatyötä Nuorten Ystävien eri yksiköissä. Lue lisää.

Katso avoimet työpaikkamme.

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutus tarjoaa mainion mahdollisuuden valmistua ammattiin. Meillä on mahdollisuus suorittaa lähihoitajan tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena. Voit hakea meille oppisopimuskoulutukseen, kun olet suorittanut 2/3 lähihoitajatutkinnostasi. Jos olet kiinnostunut oppisopimusmahdollisuuksista, olethan yhteydessä rekrytointi@nuortenystavat.fi

Opinnäytetyöt ja tutkimukset

Nuorten Ystävillä tehdään paljon erilaisia opinnäytetöitä ja tutkimuksia. Tutustu toimintaamme ja mieti juuri sinua kiinnostava aihe. Tämän jälkeen voit ottaa yhteyttä kehitysjohtaja Mikko Oraseen mikko.oranen@nuortenystavat.fi tai koulutusasiantuntija Krista Merikantoon krista.merikanto@nuortenystavat.fi

Kaikkiin tutkimuksiin, joissa aineistoa kerätään tavalla tai toisella Nuorten Ystävien toiminnasta, tarvitaan tutkimuslupa.

Alla ohjaajamme ja vastuusairaanhoitajamme kertovat työstään erityisryhmien asumispalveluissa ja sijaishuollossa.