eRoihula

eRoihula

Mikä on eRoihula?

eRoihula toiminnassa hyödynnetään etäyhteyksiä ja kehitetään virtuaalista klubitalotoimintaa. Roihulan työntekijät ovat tavoitettavissa virka-aikana esim. puhelimitse, sähköpostitse, Facebookin tai Whatsappin kautta. Otathan matalalla kynnyksellä meihin yhteyttä! 

eRoihulassa tapahtuu:

Aamu- ja iltapäiväkahvit 
Aamu- ja iltapäiväkahvit toteutuvat Zoomin välityksellä. Vaihdamme kuulumisia ja juttelemme päivän aiheista. Voit tulla mukaan, jos olet jäsen tai kiinnostunut toiminnastamme.

Talokokous
eTalokokous järjestetään Zoomissa. Talokokouksessa päätetään yhdessä talon ajankohtaisista asioista. Voit tulla mukaan, jos olet Klubitalo Roihulan jäsen.

eRoihula Päivystys 
eRoihula Päivystyksen aikana (arkisin klo 10-15) tavoitat työntekijän Facebookista, Instagramista, viestillä, puhelimitse tai sähköpostilla. Ota rohkeasti yhteyttä, myös silloin, jos haluat tutustua toimintaamme. Olemme täällä juuri sinua varten!

Ryhmät:

Opiskelijaporinat 
Porinat toteutetaan kerran viikossa Teams-sovelluksen kautta. Aiheina opiskelijaporinoissa on mahdollisuuksien mukaan osallistujien itse toivomia aiheita (muun muassa toivoa, opiskelua etäaikana, koronan vaikutuksia opiskeluun ja elämään muutenkin). Opiskelijaporinat on tarkoitettu klubitalon opiskeleville jäsenille. Osallistujat saavat kutsun sähköpostiin, jossa on linkki millä voi liittyä porinoihin mukaan. Jos haluat osallistua otathan yhteyttä Pirittaan / p. 050 5915 295 tai piritta.akujarvi(a)nuortenystavat.fi

Opiskeluretriitti 
Opiskeluretriitti on sosiaalinen tilaisuus Teams-sovelluksen kautta, jossa työskennellään pomodore-tekniikalla. Retriitin ideana on, että jokainen työstää itsenäisesti tehtäviä ennalta sovitun ajan. Tehtävään keskitytään intensiivisesti ja ulkopuoliset häiriötekijät minimoidaan, esimerkiksi kännykät laitetaan äänettömälle. Retriitin työjaksojen välissä pidetään pieniä taukoja, jolloin voi jutella muiden retriittiin osallistujien kanssa. Opiskeluretriitti on tarkoitettu opiskelijoille. Jos haluat osallistua opiskeluretriittiin, niin otathan yhteyttä Pirittaan / p. 050 5915 295.