Mikä on Klubitalo Roihula?

Mikä on Klubitalo Roihula?

Rovaniemellä toimiva klubitalo Roihula on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa jokainen voi kokea yhteisöllisyyttä, saada vertaistukea ja opetella työntekoa klubitalon töissä.


Klubitalo Roihulan toiminta perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Talon jäseneksi voivat liittyä henkilöt, jotka haluavat tehdä mielekästä ja arkea tukevaa työtä yhdessä muiden talon jäsenten ja työntekijöiden kanssa. Jäsenyys on maksuton.

Roihulan arki koostuu työpainotteisista päivistä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Osa toimintaamme ovat myös taloudellisia etuuksia koskeva neuvonta ja ohjaus. Tarvittaessa tuemme jäsentemme työllistymistä ja kouluttautumista myös tuetun työllistymisen työhönvalmennuksen keinoin.

Klubitalo Roihulan toiminta on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät saa tukea arkeen tai työllistymiseen minkään muun tahon kautta. Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan.

Klubitalo Roihulan jäseneksi pääset seuraavalla tavalla:
- Käy tutustumassa taloon henkilökohtaisella vierailulla. Näin saat kuvan siitä, mitä talolla tapahtuu 
- Osallistu työpainotteiseen päiväämme eri yksiköissä: keittiö, toimisto, puhtaanapito. Tutustut talon toimintaan käytännössä ja opit tuntemaan jäseniä ja henkilökuntaa 
- Täytä tutustumiskäyntien jälkeen jäsenhakemus yhdessä työhönvalmentajan kanssa