Ryhmät

Ryhmät

Uutta sisältää.

Ryhmien aiheet ja tarkempi sisältö muokkautuvat aina jäsenten toiveiden mukaan. Onko sinulla harrastus tai tietoja ja taitoja joita haluaisit jakaa myös muille?

Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus vetää ryhmiä, myös verkossa toimivia eRyhmiä. Jos siis haluat perustaa jonkun ryhmän, ota yheyttä työhönvalmentajiin.

Jos ryhmiin ja tapahtumiin toivotaan ennakkoilmoittautumista, niistä kerrotaan viikko-ohjelmassa ja/tai ryhmän yhteydessä.

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan viikko-ohjelmassamme sekä jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä.

Kannattaa seurata nettisivuja ja liittyä myös suljettuun Roihula Facebook -ryhmään! 

Jos sinulla on kysyttävää toimintaan liittyen, ota yhteyttä henkilökuntaan tai käy Roihulassa!

Ajankohtaiset tapahtumat voit tarkistaa viikko-ohjelmasta. Jäsenet, jotka ovat antaneet sähköpostinsa jäsentietoihinsa, saavat viikko-ohjelman viikottain myös sähköpostiinsa. 

Osa ryhmistä on kesän ajan tauolla. 

Lisätietoa Roihulan INFO-puhelin 050 4499 426.


Talokokous

Talokokous vaihtuvilla päivillä. Ennen sitä tarjotaan maksuton aamupala.

Talokokoukseen voi osallistua talolla ja etänä Google Meet.

Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Talokokous on oiva tilaisuus myös harjoitella kokoustaitoja. 

Esityslistaan kerätään asioita edellisellä viikolla talolla olevalle fläppitaululle ja eKlubitalon Facebook-ryhmän sivuilla.

Viestintätiimi

Viestintätiimi kokoontuu kerran kuussa. Viestintätehtäviä voi tulla kuitenkin tekemään koska tahansa talolle. Viestintätiimissä tehdään mm. klubitalon lehteä, Canvalla mainoksia, kuvaamista, verkkosivujen päivitystä, some-postauksia, ryhmien vientiä jäsenrekisteriin, viikko-tiedotetta jne. 

Ryhmä osallistuu NY Klubitalojen yhteisiin viestintätiimien tapaamisiin. 

Hyvinvointiryhmä

Hyvinvointiryhmä aloittaa alkuvuodesta suunnittelutapaamisilla. Katso tarkempi aika viikko-ohjelmasta. Lisätietoa myöhemmin.

CV-paja

Päivitetään CV:t. Haetaan kesätyöpaikkoja. Ota tarvittavat asiakirjat mukaan. Voit myös kopioida ja skannata todistuksia tarpeen mukaan.

Opiskelijaretriitti

Opiskelijaretriitti kokoontuu keskiviikkoisin kello 12.30 - 14.30. Retriitti on hyvä hetki keskittyä vain opiskeluun ja saada siten tukea opintojen edistymiseen. Ilmoittautuminen Piritalle p. 050 5915 295.

Opiskelijaryhmä

Opiskelijaryhmä kokoontuu tiistaisin. Ryhmästä saat tukea omaan opiskeluusi ja saat vertaistukea muilta opiskelijoilta. Ilmoittaudu Piritalle p. 050 5915 295.

Turvallisuustiimi

Ryhmä huolehtii talon turvallisuuteen liittyvistä asioista. Siihen kuuluvat esim. paloturvallisus, esteettömyys ja miten talolla käyttäydytään.

Ryhmä osallistuu NY Klubitalojen yhteisiin turvallisuustiimin verkkotapaamisiin. 

Onnarikahvit

Onnarit pidetään viikottain. Päivä ja aika löytyy viikko-ohjelmasta. Talo tarjoaa onnareilla kahvin/teen ja jotain pientä hyvää.

Onnarikahveilla jutellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Tarkoitus on nostaa esille asioita, tapahtumia ja onnistumisia, joista on tullut hyvälle mielelle ja iloiseksi. Jokainen kirjoittaa lapulle jonkin tämmöisen kivan asian nimettömänä. Kaikki onnistumiset luetaan ääneen, jonka jälkeen niistä otetaan kuva.

Peliryhmä 

Peliryhmä kokoontuu talolla keskiviikkoisin kello 14 - 15. Ryhmässä pelataan lauta-, kortti ja muita pelejä. Ryhmässä on pelattu myös Haluatko miljonääriksi peliä. Peliryhmä on toiminut välillä myös verkossa. 

eKlubitalotoiminta

eKlubitalotoiminta tarkoittaa verkossa toimivia ryhmiä. Niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja linkit löytyvät viikko-ohjelmasta.

Toiminta tapahtuu GoogleMeet-, Zoom- ja Discord-alustoilla. Jos tarvitset apua näiden käytössä, soita INFO-puhelimeen 050 449426.

Voit tulla kokeilemaan eKlubitalotoimintaa myös talolle.

eTalokokous

Talolla pidettävään talokokoukseen voi osallistua myös verkon kautta kello 9.30 alkaen GoogleMeetin kautta. Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Voit osallistua kokoukseen myös etänä GoogleMeetin kautta.

Roihulan eAamukahvit ja eIltapäiväkahvit

Keskiviikkoisin ovat Roihulan omat eAamukahvit kello 9.30 ja eIltapäiväkahvit kello 13.00. Nämä eKahvit ovat GoogleMeetin välityksellä. Kahveille voivat tulla kaikki jäsenet mukaan joko vain kuulolle tai juttelemaan mielessä olevista asioista.

NY eAamukahvit

Nuorten Ystävien klubitalojen yhteiset eAamukahvit pidetään joka tiistai, keskiviikko ja perjantai kello 9.30 alkaen. Ne kestävät noin tunnin. Aamukahveilla ei ole mitään sen kummempaa teemaa, vaan siellä jutustellaan erilaisista osallistujien mieleen tulevista asioista.

NY eRyhmät

Nuorten Ystävien yhteiset eRyhmät ovat tiistaisin ja torstaisin kello 13 alkaen. Niihin voivat kaikkien NY Klubitalojen jäsenet ja ryhmissä on vaihtuvat teemat, joista keskustellaan. Nämä ryhmät kokoontuvat Zoomin välityksellä.

NY Discord

NY Klubitalojen yhteinen Discord on perjantaisin kello 12 alkaen. Kyseessä on puhekanava, eikä siellä käytetä videota.

Discord toimii Windowsilla, OS X:llä, Androidilla, iOS:llä, Linuxilla ja selaimessa. Sovelluksessa voi keskustella puhumalla ja kirjoittamalla.

Jäsenille tarjolla myös Balanssin toimintaa

Klubitalo Roihula toimii nyt samoissa tiloissa Balanssi ry, joka järjestää monipuolista toimintaa, johon myös klubitalon jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Toimintaan voi osallistua maksamalla heidän vuosi- tai jäsenmaksun (15 euroa). Ohjelma ja lisätietoa löydät Balanssin verkkosivuilta.

Suosittuja ovat olleet mm. bändi-ryhmä ja sählyryhmät.