Ryhmät

Ryhmät

Ryhmien aiheet ja tarkempi sisältö muokkautuvat aina jäsenten toiveiden mukaan. 

Onko sinulla harrastus tai tietoja ja taitoja joita haluaisit jakaa myös muille? Kaikilla jäsenillä on mahdollisuus ohjata ryhmiä, myös verkossa toimivia eRyhmiä. Jos siis haluat perustaa jonkun ryhmän, ota yheyttä työhönvalmentajiin.

Jos ryhmiin ja tapahtumiin toivotaan ennakkoilmoittautumista, niistä kerrotaan viikko-ohjelmassa ja/tai ryhmän yhteydessä. Kaikki ryhmät eivät toimi läpi vuoden ja osa ryhmistä toimii pop up -periaatteella

Muutokset aikatauluihin ovat mahdollisia ja niistä ilmoitetaan viikko-ohjelmassamme sekä jäsenille tarkoitetussa Facebook-ryhmässä.

Kannattaa seurata nettisivuja ja liittyä myös suljettuun Roihula Facebook -ryhmään! 

Jos sinulla on kysyttävää toimintaan liittyen, ota yhteyttä henkilökuntaan tai käy Roihulassa! 

Lisätietoa Roihulan INFO-puhelin 050 4499 426.


Talokokous

Talokokoukseen voi osallistua talolla tai etäyhteydellä. Linkin löydät viikko-ohjelmasta. 

Ennen kokousta tarjotaan maksuton aamupala.

Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Talokokous on oiva tilaisuus myös harjoitella kokoustaitoja. 

Esityslistaan kerätään asioita edellisellä viikolla talolla olevalle fläppitaululle ja eKlubitalon Facebook-ryhmän sivuilla.

Viestintätiimi

Viestintätiimissä tehdään mm. Canvalla mainoksia, kuvaamista, verkkosivujen päivitystä, some-postauksia, ryhmien vientiä jäsenrekisteriin, viikko-tiedotetta, klubitalon lehteä jne. 

Ryhmä osallistuu NY Klubitalojen yhteisiin viestintätiimien tapaamisiin. 

Osa työpainotteista päivää, ei ryhmämuotoisena.

Intressi Iltapäivä -ryhmä

Intressi Iltapäivä -ryhmä on aivoterveyttä edistävä ja elämää rikastuttava yleissivistävä ryhmä, jossa on mahdollisuus jakaa muille omaa tietoutta/osaamista sekä mahdollisuus oppia uutta. Ryhmässä käydään kaupunkimme kulttuurikohteissa ja tutustutaan ryhmäläisiä kiinnostaviin aiheisiin. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella esitelmien tekoa, esiintymistä, keskustelutaitoja ja ryhmänohjaamista.

CV-paja

CV-paja Ohjaamolla keskiviikoisin klo 13-15. Pajassa päivitetään CV:t. Ota tarvittavat asiakirjat mukaan. Voit myös kopioida ja skannata todistuksia tarpeen mukaan talolla.

Keilausryhmä

Keilausryhmä kokoontuu joka toinen viikko torstaisin. Keilauksen omavastuu 3,00 € /kerta, joka maksetaan talolle. Ilmoittaudu viimeistään edeltävänä päivänä Roihulan infon numeroon tai ilmoittautumiskansioon, joka löytyy talolta. Ryhmää ohjaa Roihulan jäsenet Harri ja Tommi. Ryhmä on avoin Roihulan ja Balanssin jäsenille. Kokoontuminen SantaSportilla. Tervetuloa mukaan!
Syyskausi aikataulu:
Torstai 04.08.2022
Torstai 18.08.2022
Torstai 01.09.2022
Torstai 15.09.2022
Torstai 29.09.2022
Torstai 13.10.2022
Torstai 27.10.2022
Torstai 10.11.2022
Torstai 24.11.2022
Torstai 08.12.2022
Keskiviikko 21.12.2022  

Opiskelijaretriitti

Opiskelijaretriitti kokoontuu keskiviikkoisin kello 12.30 - 14.30. Retriitti on hyvä hetki keskittyä vain opiskeluun ja saada siten tukea opintojen edistymiseen. Ilmoittautuminen Piritalle p. 050 5915 295.

Opiskelijaryhmä

Opiskelijaryhmä kokoontuu tiistaisin. Ryhmästä saat tukea omaan opiskeluusi ja saat vertaistukea muilta opiskelijoilta. Ilmoittaudu Piritalle p. 050 5915 295.

Turvallisuustiimi

Ryhmä huolehtii talon turvallisuuteen liittyvistä asioista. Siihen kuuluvat esim. paloturvallisus, esteettömyys ja miten talolla käyttäydytään.

Ryhmä osallistuu NY Klubitalojen yhteisiin turvallisuustiimin verkkotapaamisiin. 

Onnarikahvit

Onnarit pidetään viikottain. Päivä ja aika löytyy viikko-ohjelmasta. Talo tarjoaa onnareilla kahvin/teen ja jotain pientä hyvää.

Onnarikahveilla jutellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Tarkoitus on nostaa esille asioita, tapahtumia ja onnistumisia, joista on tullut hyvälle mielelle ja iloiseksi. Jokainen kirjoittaa lapulle jonkin tämmöisen kivan asian nimettömänä. Kaikki onnistumiset luetaan ääneen, jonka jälkeen niistä otetaan kuva.

Peliryhmä 

Ryhmässä pelataan lauta-, kortti ja muita pelejä. Peliryhmä toimii välillä myös verkossa. 

eKlubitalotoiminta

eKlubitalotoiminta tarkoittaa verkossa toimivia ryhmiä. Niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen ja linkit löytyvät viikko-ohjelmasta.

Toiminta tapahtuu GoogleMeet-, Zoom- ja Discord-alustoilla. Jos tarvitset apua näiden käytössä, soita INFO-puhelimeen 050 4499 426.

Voit tulla kokeilemaan eKlubitalotoimintaa myös talolle. 

NY eAamukahvit ja eIltapäiväkahvit 

Nuorten Ystävien klubitalojen yhteiset eKahvit pidetään joka tiistai, keskiviikko, torstai ja perjantai. Ne kestävät noin tunnin. Kahveilla vaihdetaan kuulumisia ja jutellaan osallistujien mieleen tulevista asioista.

NY eRyhmät

Nuorten Ystävien klubitalojen yhteiset eRyhmät ovat tiistaisin ja torstaisin kello 13 alkaen. Ryhmissä on vaihtuva teema. Ryhmät kokoontuvat Zoomin välityksellä. Ryhmät ovat tarkoitettu kaikkille NY Klubitalojen jäsenille.

NY Discord

NY Klubitalojen yhteinen Discord on perjantaisin kello 12 alkaen. Kyseessä on puhekanava, eikä siellä käytetä videota.

Discord toimii Windowsilla, OS X:llä, Androidilla, iOS:llä, Linuxilla ja selaimessa. Sovelluksessa voi keskustella puhumalla ja kirjoittamalla.

Jäsenille tarjolla myös Balanssin toimintaa

Klubitalo Roihula toimii nyt samoissa tiloissa Balanssi ry:n kanssa, joka järjestää monipuolista ryhmätoimintaa, johon myös klubitalon jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Toimintaan voi osallistua maksamalla heidän vuosi- tai jäsenmaksun (15 euroa). Ohjelma ja lisätietoa löydät Balanssin verkkosivuilta.

Suosittuja ovat olleet mm. bändi-ryhmä ja sählyryhmät.