Valmennuspajat
NY

Tärppi

Muhos

Tärppi, Muhos

Yhteystiedot

Valmennuspaja Tärppi

Valtatie 30
91500 Muhos

Vastaava työhönvalmentaja
Marjukka Tyvelä
050 382 8981

Työhönvalmentajat
Pasi Laatikainen
044 733 8760
Mika Lee
044 7313 187
Tommi Vilhelmsson
044 734 1539

Palvelupäällikkö
Kati Pajunen
044 734 1769

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@nuortenystavat.fi.

Muhoksen keskustan tuntumassa sijaitseva valmennuspaja Tärppi on muhoslaisten yli 28-vuotiaiden työttömien ja työelämän ulkopuolella olevien kohtaamispaikka. Tärppi tarjoaa mielekästä tekemistä, tukea ja valmennusta työmarkkinoille palaamiseen ja oman uran löytämiseen sekä koulutus- ja työpaikkojen etsimiseen. Tärpissä voi myös opetella uusia elämänhallinnan ja arjen taitoja sekä saada vertaistukea.

Tärpin toimintaan voi osallistua omasta aloitteesta. Suunnittelemme valmennuksen muodon, sisällön, keston ja sopimuksen osallistujien kanssa heidän tavoitteidensa mukaan.

Toiminta

Tärpin valmennuksessa lähtökohtana ovat osallistujien tarpeet ja toiveet. Osallistujat voivat Tärpissä kokeilla erilaisia työtehtäviä, kuten esimerkiksi ATK- ja toimistotöitä, kiinteistöhuoltoa, keittiö- ja siivoustöitä, remontointia ja vaikkapa käsitöitä. Lisäksi toteutamme valmennusta pajan ulkopuolella tavallisilla työpaikoilla.

Tiiviillä verkostoyhteistyöllä kunnan, työhallinnon, sosiaali- ja terveystoimen, oppilaitosten ja muiden tahojen kanssa varmistamme osallistujien tarvitsemat monialaiset palvelut.

Valmennuspaja Tärpin toimintaa rahoittaa Muhoksen kunta. Toiminta on osallistujille maksutonta.