eTönärin toiminta

eTönärin toiminta

Mitä eTönärillä tehdään?

Aamukahvit ja NY Klubitalojen yhteiset aamukahvit:
Tiistaisin on Tönärin vetämät NY Klubitalojen yhteiset aamukahvit (Zoomissa). Keskiviikkona ja torstaina aamukahveja vetää klubitalo Pönkkä Oulusta (Zoomissa). Perjantaiaamuisin aamukahvien puikoissa on puolestaan klubitalo Roihula Rovaniemeltä (Google Meetissä). Arkipäivien aamukahvit ovat klo 9.30.

Viikonloppuisin sekä pyhinä on mahdollisuus osallistua jäsenvetoisille aamukahveille (Zoomissa). Nämä aamukahvit ovat klo 11 alkaen.

Talokokous:
Talokokous järjestetään keskiviikkoisin klo 13 Zoomissa. Talokokouksessa käydään läpi ja päätetään yhdessä paitsi viikko-ohjelma, mutta myös muita ajankohtaisia asioita.

eRyhmät:

Leffaryhmässä joka toinen viikko (parittomat viikot) maanantaisin jutellaan leffoista ja kaikesta niiden ympärillä Zoomissa.

Kirjallisuusryhmä kokoontuu joka toinen viikko (parilliset viikot) maanantaisin Zoomissa.  Ryhmässä keskustellaan luetuista kirjoista, runoista ja novelleista. 

NY Klubitalojen yhteiset eRyhmät ovat tiistaisin ja torstaisin iltapäivässä Zoomissa. Ryhmissä on vaihtelevat aiheet. 

NY Klubitalojen yhteiset päiväkahvit Discordissa perjantaisin klo 12.00. Ohjeet Discordiin kirjautumiseen saat työntekijältä. 

Koulutukset:

ATK-koulutusta etänä. Haluaisitko oppia tekstinkäsittelyä? Entäs osaatko käyttää sähköpostia tai pankkipalveluita? Tahtoisitko suorittaa tietokoneen ajokortteja? Kiinnostaako c++-ohjelmointi? Kysy asiasta lisää Tönärin työntekijältä tai ota suoraan yhteyttä Klubitalo Pönkän ATK-ohjaajaan Juha Kyllöseen ja sovi henkilökohtainen koulutusaika. Koulutus on ilmaista jäsenille. Juhan yhteystiedot löytyvät Klubitalo Pönkän etusivulta

Digikummitoiminta

Pukkaako digituska hikeä? Onko ongelmia digiasioissa? Ei hätää, klubitalon digikummi auttaa! Ota yhteyttä Tönärin työhönvalmentajaan tai talon infoon p. 050 433 5268, niin katsotaan asiaa.