Ryhmät

Ryhmät

Kymppiryhmä

Suunnitellaan yhdessä NY Klubitalojen yhteistä juhlavuotta ja juhlatapahtumaa vuodelle 2022. Ryhmässä toteutetaan ja luodaan juhlavuoden ohjelmistoa useassa eri työryhmässä kuten kuvakollaasi ja 10 hyvää tekoa ryhmä.
Tiistaisin klo 10.00

Liikuntaryhmä
Liikuuntaa erinäisissä muodoissa, hyvässä seurassa.
Maanantaisin klo 14.00

Talokokous

Talokokouksessa käsitellään tulevia tapahtumia, keskustellaan klubitalostandardeista ja päätetään yhdessä taloa koskevista asioista. Talokokous on oiva tilaisuus myös harjoitella kokousteknisia ja -taktisiataitoja.
Keskiviikkoisin klo 13.00 talolla ja etänä Zoomissa

Turvallisuustiimi

Ryhmässä perehdytään turvallisuusohjeisiin ja säädöksiin, huolehditaan Tönärin tiloista ja tehdään yhteistyötä NY Klubitalojen turvallisuustiimien kanssa.
Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa erikseen sovitusti.

Kaukavesi

Tavoitteena on nauttia Kajaanin upean Kaukaveden antimista matalan kynnyksen liikunnan merkeissä. Vaihtoehtoina ovat uinti/vesijuoksu tai ohjattu saliharjoittelu oman tunnon ja kunnon mukaisesti. Omavastuu uintiin 2,70€ ja kuntosalille 2,30€, maksetaan talolle ennen lähtöä.

Biisikärpänen

Kuunnellaan yhdessä valittuja biisejä ja vietetään aikaa yhdessä. Ryhmän ideana ei ole arvostella toisten musiikkimakua tai valintoja, vaan keskustella musiikista yleisesti.
Torstaisin klo 13.30 - 15.00 

Vapaa taide

Tavoitteena on innostaa jäseniä käyttämään omaa luovuuttaan ja löytämään keinoja itsensä ilmaisemiseen. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti luovia taitoja kuten piirtäminen, maalaaminen, musiikki ja askartelu.
Perjantaisin kello 10.00

Retket ja tapahtumat

Järjestämme myös paljon erilaisia retkiä ja tapahtumia yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Retkille ilmoittaudutaan ennakkoon ja jos retkeen liittyy omavastuu maksu, ilmoittautuminen on sitova. Omavastuu maksetaan talolle ennakkoon käteisellä. Omavastuuta ei pääsääntöisesti palauteta, jos retkelle jätetään tulematta ilman ajoissa peruuttamista.