Työpainotteinen päivä

Työpainotteinen päivä

Työpainotteinen päivä

Klubitalo Tönärin päivä koostuu työpainotteisista päivistä talon töiden sekä ryhmätoiminnan parissa. Teemme yhdessä kaikki talon työt.

Talon toimintaperiaatteen mukaisesti jäsenet ja työntekijät päättävät yhdessä talon toimintaan liittyvistä asioista. Tönärillä jäsenet voivat harjoitella arki- ja työelämän taitoja osallistumalla talon toimintoihin sekä ohjattuihin ryhmiin ja kursseihin omien valintojensa ja voimavarojensa mukaan.
Työhönvalmentajat auttavat jäseniä työ- tai koulutuspaikkojen hakemisessa ja tukevat tarvittaessa opiskelussa tai työssä. Työn ohessa Tönärillä järjestetään juhla-, retki- ja tapahtumapäiviä.

Talon työt

Kaikki talon työt jaetaan aamulla aamukahvin yhteydessä klo 9.00 ja uudelleen klo 12.30 lounaan jälkeen. Lisäksi talon tehtäviä voi valita työnjakohetkien ulkopuolellakin.

Keittiö- ja siivoustehtävät

Keittiö- ja siivoustehtävät sisältävät mm. kauppalistan suunnittelua, ruuanlaittoa, tarjoilua, talon siisteyden huolehtimisesta, pieniä remonttiaskareita ja kukkien hoitoa.

Toimisto- ja hallintotehtävät

Toimisto- ja hallintotehtäviin kuuluvat mm. sisällön tuottaminen kotisivuille, Facebookiin ja Instagramiin, tilastoidaan ja raportoidaan sekä suunnitellaan talon sisäisiä ilmoituksia.

Työ- ja opintoasiat

Lisäksi klubitalo Tönäri järjestää infoja ja koulutuksia, etsii ja jakaa tietoa opiskeluun ja työhön liittyen, järjestää tutustumiskäyntejä yrityksiin ja oppilaitoksiin sekä tukee opinnoissa.