Paikka auki Paikka auki Uutiskirje
13.2.2019

Lue viesti selaimessa 
Peruuta tilaus 

160 sote-järjestöä sai Paikka auki -avustuksen

Sosiaali- ja terveysministeriö jakoi vuonna 2019 rahapelitoiminnan tuotoista avustuksia järjestöille yhteensä lähes 362 miljoonaa euroa, joista Paikka auki -avustukseen kohdistui 6 756 689 euroa. Paikka auki -avustuksen tänä vuonna sai yhteensä 160 sosiaali- ja terveysalan järjestöä, jotka työllistävät avustuksella noin 200 vaikeasti työllistyvää nuorta ja osatyökykyistä.

Ohjelmaan osallistuvien järjestöjen ja Paikka auki -työntekijöiden yhteystiedot kerätään, jotta kehittämistoimintaan liittyviä kyselyjä sekä kutsuja tapahtumiin voidaan lähettää.

Ne järjestöt, joiden Paikka auki -työntekijät aloittavat työsuhteen vuonna 2019 voivat ilmoittaa yhteystietonsa Paikka auki -tiimille täältä.

Workplace -yhteisösovelluksen käyttöönotto

Paikka auki -työntekijöille annettavan tuen ja verkostoitumisen lisäämiseksi on otettu käyttöön yhteisösovellus Workplace. Kyseessä on Paikka auki -työntekijöille perustettu sisäinen somekanava, joka toimii niin selaimessa kuin myös mobiilissa.

Lue lisää

Työntekijäkyselyn tuloksia

Paikka auki II -avustusohjelman ensimmäinen kysely työntekijöille tehtiin joulukuussa 2018. Vastauksia saatiin 14.1.2019 mennessä 139 kpl ja vastausprosentti on 67%.

Linkin takaa pääset lukemaan lisää poimintoja kyselyn tuloksista sekä rapotin kokonaisuudessaan.

Lue lisää

NAL:n Panut

Paikka auki -tiimiläiset kävivät Nuorisoasuntoliitossa, jossa on kehitetty Paikka auki -työntekijöiden eli PANUjen tueksi kokemusten jakamiseen Veturi-toiminto. Paikka auki -tiimi vierailee mielellään muissakin järjestöissä, jo mukana olevissa tai joita avustusohjelma kiinnostaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Paikka auki -aiheisia treffejä usealla eri paikkakunnalla

Treffivuosi alkoi 17.1. ja tähän mennessä osallistujia on ollut yhteensä 113.

Treffitilaisuudet jatkuvat koko vuoden. Jatkossa treffeille ilmoittaudutaan Paikka auki -nettisivuilla olevan linkin kautta. Näin ollen osallistujat voivat valita itselleen sopivan paikkakunnan ja ajankohdan.

Lue lisää

Paikka auki -nettisivut on avattu

Paikka auki II - osatyökykyisten ja nuorten työllistämisen avustusohjelman 2018-2021 verkkosivut on avattu. Sivustolta löytyy ajankohtaista tietoa mukana oleville ja ohjelmasta kiinnostuneille järjestöille ja työntekijöille sekä Paikka auki -tarinoita.

@paikkaauki

Lue lisää

Rekry päällä?

Oletko etsimässä uutta Paikka auki -työntekijää? Muista nämä kolme asiaa, jotta voimme levittää ilmoitusta:

1. Kirjoita ilmoitus nettisivuillesi
2. Jaa rekryilmoitus somessa
3. Käytä #paikkaauki ja @paikkaauki

Linkin takaa voit ladata myös Paikka auki -logon käyttöösi.

Lue lisää

Kasarmintie 15
90130 Oulu
puh. 044 746 2106

Yliopistonkatu 5, 7.krs
00100 Helsinki
puh. 044 744 3567
www.paikka-auki.fi/
paikkaauki@nuortenystavat.fi

Nuorten Ystävät - Huomista varten   Tuettu Veikkauksen tuotoilla