Paikka auki Paikka auki Uutiskirje
11.3.2020

Lue viesti selaimessa 
Peruuta tilaus 

Paikka auki -haku vuodelle 2021

Paikka auki -avustuksen haku vuodelle 2021 alkaa STEAn verkkoasioinnissa 6.4.2020 ja päättyy maanantaina 1.6.2020 klo 16.15.

STEA julkaisee tarkemmat avustusten hakuun liittyvät ohjeet ja lisätiedot ennen haun avautumista.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan hakemisesta etänä Verkkotreffeille 7.4. Mukana STEAn erityishasiantuntija Sini Seemer. Ilmoittaudu 5.4. mennessä.

Lue lisää

Vastuullinen työnantaja & vastuuntuntoinen työntekijä - toimintamallit

Paikka auki -ohjelmassa luodut vastuullisuuden toimintamallit on kehitetty erityisesti vaikeassa työmarkkina-asemassa olevia työntekijöitä varten työnantajien ja työntekijöiden käyttöön.

Toimintamallit ovat yleisluonteisia ja niiden periaatteet pätevät myös yleisemmin työelämässä. Verkkosivuilta löydät molemmat mallit auki kirjoitettuna, niiden tulostettavat versiot (myös ruotsiksi) sekä mallien yhteisen Prezi-esityksen.

Lue lisää

Koordinaatiotiimi auttaa ja tukee työsuhteessa

Paikka auki -ohjelmaa koordinoi sen oma koordinaatiohanke, jossa toimii viisihenkinen koordinaatiotiimi. Tiimiin kuuluvat päällikön, tutkijan ja viestintäkoordinaattorin lisäksi kaksi ohjelmakoordinaattoria, joiden tehtävänä on neuvoa, auttaa ja tukea avustusohjelmassa mukana olevia järjestöjä ja työntekijöitä.

Lue lisää

Paikka auki -työntekijäkyselyn tulokset

Uusimpien tutkimustulosten mukaan työntekijöiden tulevaisuus Paikka auki -työn jälkeen näyttää lupaavalta. Työllistyneillä on paljon erilaisia odotuksia ja toiveita Paikka auki -työn suhteen, valtaosa kertoo myös olevansa erittäin tai melko tyytyväinen Paikka auki -työhönsä. Kaikkien osalta perehdytys ei ole kuitenkaan onnistunut hyvin.

Lue lisää

Resultaten från arbetstagarenkäten

Enligt de nyaste undersökningsresultaten Arbetstagarnas framtid efter Platsen är ledig-anställningen ser lovande ut. De sysselsatta har många förväntningar och mycket hopp för Platsen är ledig-arbetet. De flesta berättar även att de är mycket eller ganska nöjda med sitt Platsen är ledig-arbete. Inskolningen har dock inte varit lyckad för alla.

Läs mera

Paikka auki -haun infotilaisuudet

Paikka auki -haun infotilaisuuksia järjestetään viidellä eri paikkakunnalla, sekä Verkkotreffit, joihin voi osallistua etäyhteydellä.

Tilaisuuksissa kerrotaan Paikka auki -ohjelman mahdollisuuksista, avustuksen hakuprosessista sekä osassa tilaisuuksia kuullaan Paikka auki -avustusta saaneen järjestön kokemuksia.

Lue lisää

Kevään treffit on julkaistu!

Kaikki kevään Paikka auki -tapahtumat on nyt julkaistu verkkosivuillemme! Tänä keväänä tarjoamme taas hyödyllisiä kohtaamisia sekä Paikka auki -työntekijöille että -järjestöille.
Käy tutustumassa ja ilmoittautumassa sinua kiinnostaviin tapahtumiin!

Lue lisää

Paikka auki -ohjelma mukana M/S SOSTElla

Koordinaatiohankkeen viestintäkoordinaattori ja tutkija ovat puhumassa M/S SOSTElla kahdessa eri sessiossa:

  • Konkareiden opit hankeviestintään ja kännykkävideoihin
  • Vastuullisuus ja osallisuus on kahden kauppa

Lue lisää

Paikka auki -tarinoita

Paikka auki -tarinat ovat avustuksella palkattujen työntekijöiden sekä heidän työnantajiensa kokemuksia ohjelmasta.

Ohjelma antaa ainutlaatuisen tilaisuuden osatyökykyisille, nuorille ja sote-järjestöille ympäri Suomen.

Lue lisää

Kasarmintie 15
90130 Oulu
puh. 044 746 2106

Yliopistonkatu 5, 7.krs
00100 Helsinki
puh. 044 744 3567
www.paikka-auki.fi/
paikkaauki@nuortenystavat.fi

Nuorten Ystävät - Huomista varten   Tuettu Veikkauksen tuotoilla