Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemia

Oulu

Vanhempien Akatemia®, Oulu

Koronavirustilanteen vaikutukset Vanhempien Akatemian toimintaan 16.3.2020 lähtien:

Kaikkiin kurssi- ja ryhmätoimintoihimme sekä luentoihin on tullut muutoksia toukokuun loppuun asti. Siirrämme ryhmätoiminnot ja luennot verkon kautta toteutettaviksi etätyöskentelyiksi. Olemme yhteydessä sähköpostilla kaikkiin teihin, jotka olette jo ryhmissä mukana tai olette ilmoittautuneet kevään luennoille ja annamme tarkemmat ohjeet sisällön toteutustavoista tai uusista päivämääristä. Toimintamme siis jatkuu muutoin normaalisti ja ennalta sovitut ajat Pysäkille ovat voimassa. Yhteydenotot ja Pysäkin ajanvaraus toimii tuttuun tapaan joko yhteydenotto-lomakkeella,  sähköpostilla vanhempien.akatemia@nuortenystavat.fi tai numerosta 050 5685410.

Vanhempien Akatemiaan ovat tervetulleita kaikki Oulun alueen vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Meille voit tulla keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja lasten kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä parisuhteen, eropohdintojen ja yhteistyövanhemmuuden aiheuttamiin arjen haasteisiin.

Vanhempien Akatemia on tutkittuun tietoon, verkostoyhteistyöhön sekä vanhempien ja perheiden osallisuuteen pohjautuva 3-portainen toimintamalli vanhemmuuden tukemiseksi.

Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimmat toimintamuodot henkilökohtaisista tapaamisista teemaryhmiin, toiminnallisiin perhekursseihin, parisuhdekursseihin, eroauttamiseen sekä asiantuntijaluentoihin. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät ryhmistä ja tapahtumista löydät tämän sivun alareunassa olevasta Tapahtumakalenterista. Meille voi myös soittaa ja pyytää apua sopivan toimintamuodon valintaan. Akatemian toiminta on maksutonta.

Vanhempien Akatemian toiminta on avointa myös kasvatustyötä ammatikseen tekeville.

Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Ota yhteyttä!


Toiminta


Alla olevasta toimintakalenterista löydät kaikille avoimet tilaisuudet, henkilökohtaiseen ohjaukseen varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla.

Vanhempien Akatemian blogi: kaikki kirjoitukset

Vanhempien Akatemian blogi

27.02.2020

Tervetuloa Vanhempien Akatemiaan!

Vertaismentorista tukea vanhemmuuteen

Elina Penger ja Riitta Alatalo

 

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko tietoa Vanhempien Akatemian toiminnasta, koulutuksista ja
muista ajankohtaisista tapahtumista?

Tilaa