Vanhempien Akatemia

Vanhempien Akatemia

Oulu

Vanhempien Akatemia®, Oulu

Vanhempien Akatemiaan ovat tervetulleita kaikki Oulun alueen vanhemmat, niin pienten kuin vähän isompienkin pulmatilanteiden kanssa. Meille voit tulla keskustelemaan ja etsimään ratkaisuja lasten kasvatukseen ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä parisuhteen, eropohdintojen ja yhteistyövanhemmuuden aiheuttamiin arjen haasteisiin.


Vanhempien Akatemia on tutkittuun tietoon, verkostoyhteistyöhön sekä vanhempien ja perheiden osallisuuteen pohjautuva 3-portainen toimintamalli vanhemmuuden tukemiseksi.

Voit valita itsellesi ja perheellesi sopivimmat toimintamuodot henkilökohtaisista tapaamisista teemaryhmiin, toiminnallisiin perhekursseihin, parisuhdekursseihin, eroauttamiseen sekä asiantuntijaluentoihin. Tarkemmat tiedot ja päivämäärät ryhmistä ja tapahtumista löydät tämän sivun alareunassa olevasta Tapahtumakalenterista. Meille voi myös soittaa ja pyytää apua sopivan toimintamuodon valintaan. Vanhempien Akatemian toiminta on maksutonta.

Vanhempien Akatemian toiminta on avointa myös kasvatustyötä ammatikseen tekeville.

Toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.

Ota yhteyttä!

Toiminta


Alla olevasta toimintakalenterista löydät kaikille avoimet tilaisuudet, henkilökohtaiseen ohjaukseen varaa aika puhelimitse tai sähköpostilla.

Vanhempien Akatemian blogi: kaikki kirjoitukset

Vanhempien Akatemian blogi

24.06.2020

Kuinka arvokas olet? - Kolme kysymystä vanhemmalle

Vertaismentorista tukea vanhemmuuteen

Elina Penger ja Riitta Alatalo