Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutus

Resiina

Ammatillisen kuntoutuksen tarkoitus on auttaa työllistymään, pysymään työssä tai palaamaan työhön. Ammatillisen kuntoutuksen tehtävänä on edistää työssä jaksamista, parantaa työkykyä ja lisätä ammatillisia valmiuksia. Ammatillinen kuntoutus on tarkoitettu työikäisille, joita sairauden tai muun syyn takia uhkaa työkyvyttömyys tai heikentynyt työ- ja ansiokyky.

Resiina on työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta, joka sisältää työkokeilua, työhönvalmennusta tai molempia.

Resiina tukee sinua, joka olet aloittamassa työuraasi tai palaamassa työelämään. Teemme yhdessä työllistymiseesi tähtäävän suunnitelman. Autamme sinua löytämään omia ammatillisia tavoitteitasi vastaavan työtehtävän avoimilta työmarkkinoilta, jossa työskentelemällä voit saada kokemusta alasta ja varmuutta omasta jaksamisesta työelämässä. Voimme myös tukea sinua palaamaan aikaisempaan työhösi.

NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on suunnattu 16-29 -vuotiaille työ- ja opiskeluelämän ulkopuolella oleville nuorille, jotka eivät ole ase- tai siviilipalveluksessa tai vietä suunniteltua välivuotta. NUOTTI tarjoaa nuorelle oman valmentajan ja yksilöllistä valmennusta. Valmentaja tukee oman suunnan löytymisessä ja jalkautuu sinne, missä nuori on.