Työhönvalmennus

TyöhönvalmennusTyöhönvalmennuksella edistämme tukea tarvitsevien työnhaku- ja opiskeluvalmiuksia sekä pääsyä palkkatyöhön avoimille työmarkkinoille. Työhönvalmennuksemme lähtökohtana on asiakkaiden elämänhallinnan, hyvinvoinnin, sosiaalisen osallisuuden ja työelämävalmiuksien parantaminen sekä työllistyminen ja kouluttautuminen.

Työhönvalmennuksessa sovellamme tuetun työllistymisen menetelmää (Supported Employment), joka antaa yksilöllisen tuen suoraan työ- tai opiskelupaikalle. Työllistymistavoitteen lisäksi keskeisiä toimintaperiaatteita ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus yksilöllisessä työllistymisessä ja kiinteä yhteistyö työnantajien kanssa.

Adapteri - täsmävalmennuksella työhön

Adapteri tukee täsmävalmennuksella työttömänä olevien oululaisten työnhakijoiden työelämä- ja opiskeluvalmiuksia sekä osaamisen kehittymistä. Erityisesti painotamme yli 50-vuotiaiden ja alle 30-vuotiaiden työllistymistä. Adapteri toimii tiiviisti Oulun alueen työnantajien ja tutortoiminnasta kiinnostuneiden vapaaehtoisten kanssa.

Täsmävalmennuksen tavoitteena on vastata työmarkkinoiden kohtaantohaasteeseen parantamalla työnhakijoiden osaamista työnantajien tarpeita vastaavaksi

Kopakka-työhönvalmennus

Työhönvalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet tällä hetkellä TE-toimistossa työnhakijana.

Hyödyt palvelusta, mikäli

  • olet ollut pitkään työttömänä
  • haluat miettiä jonkun kanssa tulevaisuuden suunnitelmiasi
  • et tiedä, miten tilanteessasi etenisit
  • tarvitset henkilökohtaista tukea matkalla kohti työelämää, opiskelua tai muuta asioiden selvittämiseen liittyvää ohjausta ja rinnalla kulkijaa

Mutteri-hanke

Muhoksen keskustassa sijaitseva Mutteri on yhden oven polku kohti työelämää, opintoja tai oikeaa etuutta ja työnantajia unohtamatta. Mutteriin ovat tervetulleita kaikki työikäiset muhoslaiset työttömät tai työttömyysuhan alla olevat sekä alueen työnantajat ja oppilaitokset.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!