Vanhempien Akatemia
Eroauttaminen

Eroauttaminen

Eroilta

Vanhemmille, joiden rakkaussuhde tai avioliitto on päättynyt.

Vanhempien Akatemian® ja Oulun seurakuntayhtymän Eroneuvo-tilaisuudet ovat eropäätöksen tehneille ja eronneille vanhemmille tarkoitettuja kertaluontoi­sia matalan kynnyksen tilaisuuksia. Asiantuntija-alustuksen jälkeen keskustelu jatkuu eron kokeneiden vanhempien kanssa. Eroneuvolla tuetaan eron jälkeistä vanhemmuutta ja vanhempien yhteistoimintaa sekä tuodaan esille lapsen näkökulmaa ja tarpeita erotilanteessa. Illassa saadaan myös tietoa erilaisista tukimuodoista vanhemmille ja lapsille.

Tilaisuudet järjestään Oulussa osoitteessa Torikatu 28 (Nuorten Ystävien keskustoimisto). Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia. Ei ennakkoilmoittautumista.

Syksyn 2019 tilaisuudet:

ke 25.9.2019 klo 18-20 Ero, vanhemmuus ja lapsi. Alustajina illassa lapsi- ja perhetyön diakoniatyöntekijä Kari Rekilä ja lastentarhanopettaja, KM Essi Niemi

ke 30.10.2019 klo 18-20 Ero, vanhemmuus ja lapsi. Alustajina illassa lapsi- ja perhetyön diakoniatyöntekijä Kari Rekilä ja lastentarhanopettaja, KM Essi Niemi

ti 5.11.2019 klo 18-20 Miehen ero -tilaisuus eroa pohtiville ja eronneille miehille. Alustajana illassa lapsi- ja perhetyön diakoniatyöntekijä Kari Rekilä.

Tulostettava tiedote tästä

Eroaiheiset luentotilaisuudet

Vanhempien Akatemia järjestää eroauttamiseen liittyen luentotilaisuuksia, joissa asiantuntijoilta on mahdollista saada tietoa muun muassa lapsen huoltoon, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyvistä asioista.