Tulossa 25.8.2022

Klubitalo Tönärin avoimissa ovissa juhlitaan 10-vuotista taivalta kulttuurihyvinvoinnin tunnelmissa

 
Nuorten Ystävät vuodesta 1907

Nuorten Ystävillä on yli sadan vuoden kokemus työstä apua ja tukea tarvitsevien
lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. 
Valtakunnallisen työmme tavoitteena on tuottaa hyvää yhteisöille ja koko yhteiskunnalle.


Ajankohtaista
16.8.

Klubitalo Tönärin avoimissa ovissa juhlitaan 10-vuotista taivalta kulttuurihyvinvoinnin tunnelmissa

Nuorten Ystävien Klubitalo Tönäri on toiminut Kajaanissa pian jo 10 vuotta. Juhlavuoden avoimet ovet järjestetään torstaina 25.8.2022 klo 10-17.

5.7.

Nuorten Ystävät mukana Oulun Qstock-festareilla

Pohjois-Suomen suurin festivaali Qstock järjestetään Oulun Kuusisaaressa 29.-30.7.2022. Qstockissa on lupa hengähtää hetkeksi Nuorten Ystävien itsetuntemukseen sekä pariskuntien ja perheiden hyvinvointiin keskittyvässä loungessa.

29.6.

NY Klubitalot 10 vuotta - Juhlavuoden sivusto on avattu

Juhlavuoden kunniaksi olemme koostaneet sivuston, josta löytyy NY Klubitalojen 10-vuotista toimintaa ja tähtihetkiä matkan varrelta. Mukana on myös klubitalojen johtoryhmäläisten ja yhteistyökumppaneiden esittäytymisiä ja terveisiä juhlavuottaan viettäville taloille. Yksin tätä työtä ei voisi tehdä, vaan kaiken takana on toimiva yhteis...

29.6.

Kun taide muodosti turvallisen tilan: Jani Toivolan vuorovaikutustyöpajat NY Klubitaloilla

Vuonna 2012 näyttelijä, ohjaaja sekä yhteiskunnallinen vaikuttaja Jani Toivola sai yhteydenoton Nuorten Ystävien klubitaloilta. Kun hyvin pian tuon yhteydenoton jälkeen Toivola astui Oulun Klubitalo Pönkkään, häntä jännitti valtavasti. Samoin jännitti Nuorten Ystävien Oulun, Kajaanin ja Rovaniemen klubitalojen jäseniä ja työntekijöitä,...


NY Blogi
NY Klubitalot
Kirjoitettu
21.6.2022

10 hyvää tekoa - Klubitalojen juhlavuoden kampanja

Nuorten Ystävien Klubitalot Pönkkä, Tönäri ja Roihula ovat tehneet arvokasta ja hyvää työtä kolmella paikkakunnalla 10 vuoden ajan. Vuosikymmeneen mahtuu paljon monenlaista, niin iloa, surua, onnistum

Meille töihin
 

Asiakkaidemme lisäksi olemme sitoutuneita myös työntekijöihimme. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja ovat tyytyväisiä työssään. Huolehdimme henkilöstömme motivaatiosta ja osaamisesta monipuolisilla koulutuksilla sekä tukemalla uusien työskentelymenetelmien haltuunottamista.  Arvostamme työntekijöidemme asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä, joten haluamme taata heille mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä sekä osallistua järjestön toiminnan kehittämiseen. 

Etsitkö työpaikkaa, jossa saat tehdä arvojesi mukaista, ihmisläheistä ja aidosti vaikuttavaa työtä? Rekrytoimme kehittymishaluisia, aitoon läsnäoloon ja vuorovaikutukseen keskittyviä sosiaali-, kasvatus- ja opetusalojen ammattilaisia vakituisiin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Jos meillä ei ole juuri nyt vapaana Sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, millaisesta työstä Nuorten Ystävillä olet kiinnostunut.